Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Ez már azt jelenti hogy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ez már azt jelenti hogy szerelmes belém?

Figyelt kérdés

Most voltunk osztlykiránduláson, és amikor boboztunk (visegrádon) akkor megkért hogy csússszak le vele egy bobban.A kiránduláson is mindig utánnam jött, de nem nagyon beszélgetett velem, csak egyszer megkérte, hogy fogjam meg a fagyiját. Hazafele a Mcdonalds-ban egy asztalnál ültünk(úgy hogy először én ültem oda), és ugyan olyan jégkrémet evett mint én. És amikor megette, megkérdezte hogy csokis-e a szája.

Nekem a csaj bejön, és ha úgy van akkor járnák is vele.

2011. jún. 5. 09:30
 1/5 anonim ***** válasza:
Akkor hajrá!
2011. jún. 5. 09:33
 2/5 anonim ***** válasza:

Ha megint együtt fagyiztok és megkérdezi,hogy csokis-e a szája,mondd azt,hogy "Igen,várj mindjárt letörlöm".

Ha engedi szabad az út :)

2011. jún. 5. 09:38
 3/5 anonim ***** válasza:

Nem akarlak elkeseríteni, de nem biztos, hogy szerelmes beléd...legfeljebb tetszel neki. Semmit sem jelent az, hogy megkérdezte, csokis-e a szája (valószínűleg csak kíváncsi volt rá, és nem azt mondta, hogy nyald le légyszives...XD )

Figyeld meg, hogy osztálykirándulás után is ilyen lesz-e veled, figyeld, hogy küld-e jelzéseket, aztán elhívhatod valahova. :) Mindent bele!

2011. jún. 5. 09:39
 4/5 anonim ***** válasza:
Amiket elmondtál annak alapján nem lehet megmondani. Itt még semmi nem utal rá, de az ellenkezőjére sem.
2011. jún. 5. 09:44
 5/5 anonim ***** válasza:
Ne bízd el magad, de azért az biztos hogy szimpatikus vagy neki. Amiből még bármi lehet.:) Beszélgessetek többet, aztán kiderül.
2011. jún. 5. 10:01

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!