Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Mit tegyek, hogy megszólÍtsana...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit tegyek, hogy megszólÍtsanak, és elérhetőnek lássanak a fiuk?

Figyelt kérdés

24éves lány vagyok.Az a problémám,hogy a fiuk vagy félnek tőlem,és ezért nem is beszélnek velem,vagy csupán egyéjszakás kalandot szeretnének velem?

Tanult,sportos érdeklődő vagyok,bulizok,olvasok, szóval teljes életet élek,csak a szerelmi életem nem alakul jól.

Hol,hogyan kéne változtatnom?

Fiuk-lányok Írjatok!

2009. márc. 18. 22:57
 1/10 anonim ***** válasza:
100%
mosolyogj sokat :)
2009. márc. 18. 23:02
 2/10 anonim ***** válasza:
100%
vegyél fel msn re!!!! én csak egy normális csajt akarok!!!!
2009. márc. 18. 23:05
 3/10 A kérdező kommentje:
Ezen leszek))
2009. márc. 18. 23:07
 4/10 A kérdező kommentje:

Én meg egy normális fiut.

msn cÍmed??

2009. márc. 18. 23:08
 5/10 anonim ***** válasza:
100%

Ez aranyos :)) Egész gyorsan ment, bár talán sose tudjuk meg, mi lett belőle :)

Amúgy az eredeti kérdéssel kapcsolatban:

Gondolom az a tipikus túl jól kinéző lány lehetsz. A normálisabbja oda se mer menni ("áhh, ilyen szép lánynak úgyse kellek, meg úgyis tuti van barátja"), a "bunkóbb"/"egyszerűbb" férfiak meg lazán odamennek, de persze ők csak AZT akarják.

Egyáltalán nem vagy ezzel egyedül. Sajnos még 30 feletti nő is van, akinek a külsejét sok huszonéves lány megirigyelhetné, de ugyanezt éli át, mint te. Mindenki csak AZT akarja tőle is.

A megoldást én abban látom, ha megpróbálsz egy picit te kezdeményezni, biztatni az olyan fiúkat aki neked is tetszik.

2009. márc. 19. 00:49
 6/10 A kérdező kommentje:

Semmi sem történt eddig) ahhoz jelentkezni kéne,nem?

Próbálok mindent megtenni,hogy jól érezzem magam a bőrömben,mert akkor tetszhetek másnak is,de eddig a házas, vagy az igénytelen ffiaknak volt bátorságuk megszólÍtani, pedig én mosolygós vagyok,nem játszom az elérhetetlent.

Úgy látszik az udvarlás szerepe a lányokra hárul-sajnos!!

2009. márc. 19. 08:12
 7/10 anonim ***** válasza:
Írj nekem egy privát üzenetet. :)
2009. márc. 19. 09:10
 8/10 anonim ***** válasza:
100%
Esetleg öltözz kicsit visszafogottabban, "egyszerűbben". Nem azt mondom, hogy rejtsd el a szépséged, csak ne tedd első pillantásra egyértelművé. Elég ha csak sejtetni, utalni rá. Ez már elég lesz ahhoz, hogy akinek a külsőből ez a kevesebb is elég, viszont sokkal inkább érdekli a belső, már oda merjen menni hozzád - és ha méltónak bizonyul rá, akkor már megláthatja a külsőnek is a teljességét. :)
2009. márc. 19. 09:29
 9/10 anonim ***** válasza:
100%
A kisugárzás és az önbizalom a lényeg.Tök mindegy h milyen szép vagy v éppen nem!nézd csak meg!Számos csúnyának titulált lánynak és pasinak szebbnél szebb párja van.Én nem vok csúnya v igénytelen v akármi,sokáig nem bíztam magamban,nem hittem h nekem lesz valaha barátom.ÉS szépen lassan másképp kezdtem gondolkodni,h igenis szép vok,én is kellek,kellhetek bárkinek.Nem azt mondom h légy beképzelt és hangoztasd h te szép v meg ilyenek,hanem légy mosolygós sejtelmes,hidd el h te kellesz egy normális pasinak.legyen önbizalmad
2009. márc. 19. 10:34
 10/10 anonim ***** válasza:
61%

Én is kíváncsi lettem rád :))

Ha fejér megyei vagy..feltétlen írj rám :P

Nagyon aranyos kedves srác vagyok.. a nők cukra :P

2009. márc. 19. 11:56

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!