Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha a srác köszön nekem úgy, hogy előtte én nem is neki köszöntem, az jelent valamit?
Figyelt kérdés
Nem ismerjük egymást, sosem beszéltünk még, csak sokat szemezünk, néha finoman rám is mosolyog. A múltkor épp beszélgettek páran és az egyik ismerősömnek odaköszöntem, és erre az ismerősöm mellett ő is köszönt. Vajon azt hitte, hogy neki köszönök, vagy csak "kapott az alkalmon"?2011. jún. 4. 16:34
1/13 anonim válasza:
ha köszön neked egy fiu akk máár tetszel neki szted?-.-'
3/13 anonim válasza:
alap etika,h akit ismerek csak látásból is annak köszönök
4/13 anonim válasza:
Szerintem azt hitte hogy neki köszöntél. Ha pl te a folyosó végén álltál, vagy akár hol ahol messziről láthatta hogy ott vagy, és tetszel neki, akkor lehet hogy pont arra gondolt hogy fúú de szép ez a csaj, de jó lenne vele összejönni. Amikor odaért, és te köszöntél a barátnődnek, akkor hihette azt hogy neki köszönsz.
5/13 anonim válasza:
egy kis ribancnak tart, járni nem, csak kefélni akar...
6/13 anonim válasza:
Ha szemeztek, miért nem tetszenél neki? Dagobert bával értek egyet, és lehet azt hitte, hogy neki köszönsz. Ha meg mosolyog rád, az plusz azt jelzi hogy tetszel neki. Ja és ha nem szemeznétek, ez alapján ne hidd hogy ismerkedni akarna, egyszerű udvariasság lenne. Mért, ő tetszik neked?
7/13 A kérdező kommentje:
Köszi az utolsó és Dagobert bácsi válaszát. Természetesen nem gondoltam, hogy mindenkinek tetszek, aki köszön nekem, csak rá eddig nem volt jellemző, még ha nézegetjük is egymást sűrűn. Egyébként igen, tetszik és valahogyan jó lenne a közelébe férkőzni, de gondolom, majd ha komolyabban érdeklem esetleg, úgyis lépni fog valamit.
2011. jún. 4. 23:30
8/13 anonim válasza:
Nem úgy köszöntél a barátnődnek véletlenül hogy közben a srácra néztél? Most lehet hogy ez neked nem tűt fel, de ha neked is tetszik akkor simán nézhettél rá miközben nem neki köszöntél, és ezt úgy vette mintha neki köszöntél volna. Ha közel akarsz férkőzni hozzá akkor te is odamehetsz beszélgetni, jó ez a férfi dolga, én sem várom el hogy odajőjön hozzám egy lány. De ha ő nem kezdeményez akkor ezt te is megteheted.
9/13 anonim válasza:
le lehet pontozni, de áh:D volt ám más válasz is hasznos, nem csak azok, amikben az szerepelt, h tetszel neki..:D
10/13 A kérdező kommentje:
Attól függetlenül, hogy le nem pontoztam senkit, csak fel azt, akit hasznosnak ítéltem, nem hinném, hogy volt értelmes válasz azon a 2-n kívül, ami kapcsolódott is a kérdéshez.
2011. jún. 5. 21:08
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!