Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Vannak itt 25-40 közötti...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Vannak itt 25-40 közötti csajok is?

Figyelt kérdés

Vagy csak tinik látogatják ezt az oldalt ?

Kíváncsi lennék !!!

2011. jún. 3. 18:46
 1/4 anonim ***** válasza:
22 jelen, de idősebb is van, viszont zömében tini. Nyugi, a családi meg tele van megkeseredett elvált nővel, akik csak szidni tudják a férfiakat okkal vagy anélkül. Ennek a témának lassan magasabb a színvonala.
2011. jún. 3. 19:47
 2/4 anonim ***** válasza:
Én biztos 25-40 közötti csaj vagyok. 27 éves. És egyetértek az előttem szólóval:)
2011. jún. 3. 20:03
 3/4 anonim ***** válasza:
Én is 27 vagyok és jókat szórakozunk a barátnőmmel a kérdéseken és a válaszoon is általában. Örülök hogy tinik látogatják az oldalt meg kockák, mert így nagyon szórakoztató :)
2011. jún. 4. 01:06
 4/4 anonim ***** válasza:

Szia!

Igen, idősebbek is látogatják az oldalt én 42 múltam. Igaz a lányom regelt, de én örülök,hogy ő is nézegeti. Talál poénos válaszokat, de a komolyakat is szivesen olvasgatja. Sajna olyan helyzetbe kerültem, hogy nekem is volt egy kérdésem. De már több mindenkinek válaszoltam, hátha segitség lehettem.

Mint látod most is böngésztem.

szia

2011. jún. 8. 12:47

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!