Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúk! A kék szem tényleg unalmas, és ijesztő?
a kék szemet ezért kell kiemelni. nekem is kék szemem van büszke vagyok rá, és kihúzom vékonyan a szemem, ráhangsúlyozok:)
14/l
Mindenkinek más szemszín tetszik.
Nekem majdnem olyan a szemem mintha fekete lenne és barátomnak ez tetszik.Neki viszont kék szeme van és nekem az tetszik:)
szerintem is unalmas a kék.
inkább zöld vagy világosbarna.
nekem kék szemem van, de néhány lány ismerősömnek is, nem értem hogy hogy lehet unalmas, avagy ijesztő...
de am, a csillogást én is észrevettem, néha amikor tükörbe nézek, vagy néha amikor cam-ozok msnen, akkor nagyon durván tud csillogni, már szinte sugárzik..xD
Tesómnak nagyon világos kék szeme van, kiskorában, ha kimeresztette, szabályosan féltem tőle:D De mára már nem ijesztő. Nekem is kék szemem van, és én nem tartom unalmasnak... Bár különösebben nem is izgat a dolog:D
L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!