Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Mit tehetnék? Én mondjak le?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit tehetnék? Én mondjak le?

Figyelt kérdés
Egy éve ismerősöm pasijával voltam kinn, és az belémzúgott, miattam szakított a csajával, aki 150km-re lakik innen. Én és a srác egy városba lakunk. Csúnyán végződött, mert bár én is szerettem őt, nem akartam járni vele, hisz már volt csaja, s ez igazságtalanság. Utána a csaj megbocsájtott nekem, mert szerinte nem az én hibám volt, és legjobb barátnőm lett. Manapság a srác és a csaj megint beszélgetnek, s haverok. Én ki vagyok maradva belőle s nem is bánom. Csak valamelyik nap láttam a pasit és belézúgtam újra. De megint nem dughatom bele az orrom, nemigaz? Főleg, hogy a csaj legjobb barátnőm s érzelmeket táplál a pasi iránt. A srác viszont szerintem még mindíg kedvel...Most mit tegyek?
2011. jún. 3. 13:08
 1/8 A kérdező kommentje:
ja és 15/l
2011. jún. 3. 13:09
 2/8 anonim ***** válasza:
Jól érzed. Felejtsd el. Gyorsan nézz más pasi után. Csak bajt okozhatsz mindenkinek. Időben állj le, vagyis most.
2011. jún. 3. 13:17
 3/8 A kérdező kommentje:
Én is így gondoltam...igazságtalan az élet...
2011. jún. 3. 13:21
 4/8 anonim ***** válasza:
nem igazságtalan, ő akart téged te meg akkor nemet mondtál, most meg itt sírsz.
2011. jún. 3. 13:22
 5/8 A kérdező kommentje:
Hogy mondhattam volna igent? Olyan lelkiismeretfurdalásom volt, hogy miattam dobta akkori csaját...hogy mondhattam volna igent?
2011. jún. 3. 13:25
 6/8 anonim ***** válasza:
Monnyon le!Monnyon le!!Most ugyanaz a szitu,mint régen,felejtsd el.Saját érdekedben.
2011. jún. 3. 13:26
 7/8 anonim ***** válasza:
Igazságtalan? Elhappoltad egy ismerősöd paliját, cserébe ő a legjobb barátnőd lett. Sokkal többet kaptál mint amennyit elvettél mástól. Szóval az élet tényleg igazságtalan. Nem ezt érdemelnéd. Örülj inkább hogy így alakult, felejtsd el a srácot, és tartsd meg a legjobb barátnődet. Így látatlanban is többet ér a fiúnál. Akár meg életre szóló barátság is lehet, ellenben ezzel a fiúval nem hiszem hogy olyan nagy lenne a kapcsolatod hogy megérje a barátságotokat. De te tudod:) Ennyi idősen még nem biztos hogy igaznak látod a felvetésemet. De maximum majd megtapasztalod.
2011. jún. 3. 13:30
 8/8 anonim ***** válasza:
Előzőhöz folytatás: Még akkor is ha nem akarattal tetted!
2011. jún. 3. 13:31

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!