Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Mit tegyek ha iszonyat beszari...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit tegyek ha iszonyat beszari vagyok kezdeményezés terén? Örökre egyedül maradok?

Figyelt kérdés
23/F vagyok, soha nem volt barátnőm, régen sokat próbálkoztam de egytől egyik mindenki elutasított, ezért mostanában nem is szoktam abszolút ismerkedni. Van rá esély, hogy így valaha lesz barátnőm, vagy marad a kurv@zas esetleg a papi élet?
2011. jún. 2. 22:37
1 2 3
 21/23 anonim ***** válasza:

Kedves előző, nem mondom, hogy nincs igazság abban, amit mondasz, de van pár dolog, amivel egyáltalán nem értek egyet.

Természetesen én sem vagyok tökéletes, ezt nem is mondtam, lehet, hogy tényleg magas a mércém, mert művelt intelligens barátnőre vágyom, sőt még olyan elvárásom is van, hogy lehetőleg ne legyen kövér.

A második bekezdésed, viszont úgy baromság, ahogy van. Először is nem vagyok szexorientált, nekem elsősorban társ kell, nem pedig szexpartner. Másodszor valóban sokan nem vesznek férfiszámba, mert nem verem a mellem, hogy én vagyok a férfi, nem vagyok annyira kigyúrva, hogy ne tudjam letenni magam mellé a kezem, és nem feltűnősködöm. Az a baj, hogyha egy mai lányt az ember nem rohan le egyből, és nem akarja felnyársalni, akkor azt hiszi, hogy nem is akarok tőle semmit. Pont az a probléma, hogy érdekel az értékrendjük, érdekel a véleményük, és érdekelnek a vágyaik és meghallgatom őket. Ezek után általában a fejemhez vágják, hogy olyan aranyos vagy. Hát köszi, az aranyossággal kitörölhetem :-). Viszont aki szó szerint le se szarja őket, azokért a pasikért elolvadnak. Továbbá én tisztelem a nőket, a legjobb barátom is lány (és nem azért csak barátom, mert nem néz ki jól), és nem állítom, hogy különbek lennénk nálunk, egy apró kivétellel, mi bevalljuk, hogy sokszor a farkunkkal gondolkodunk, és az ösztöneink vezérelnek. Ezt egy átlag nő sose vallaná be, mert ők érzelmi lények. Egy fenét. Legyen nagydarab, izmos nagyszájú alfahím. Ő az ideál. Persze nálunk is megvan ugyanez 90-60-90, csak mi nem tagadjuk le. Habár én a vékony, filigrán lányokra bukom, de ez más kérdés.

Ha valakinek van pénze, az pedig nem jelenti azt, hogy le is tett valamit az asztalra, pláne nem a fiatal korosztályban (21 éves vagyok), inkább csak annyit jelent, hogy apu anyu letett valamit az asztalra. Ráadásul attól, hogy van pénzed, még nem biztos, hogy jó családfő leszel. A családhoz és a gyerekneveléshez, elsősorban nem pénz kell, hanem szeretet törődés és intelligencia.

Szóval kedves előző, örülök, hogy neked sikered van a hölgyeknél. Remélem egyszer nekem is lesz. Kicsit úgy érzem, hogy személyes sértésnek vetted, a kommentemet, de úgy emlékszem, hogy le is írtam, hogy a nagy átlagról beszélek, a te barátnőd biztos más. Természetesen nem vagyok tökéletes az, hogy magányos vagyok az én hibám is, nem vagyok elég határozott, nem vagyok elég rámenős. Részben a sértettség is igaz, sok pofont adott az élet, és a magány keserűvé tesz.

2011. jún. 3. 11:14
 22/23 Smartguy86 ***** válasza:

Figyi! Az rendben is van, hogy téged éppen érdekel a nők véleménye, értékei stb. De miért kell azokat úgy kideríteni, hogy közben rettegsz és azon aggódsz, hogy jaj most mi lesz? A legegyszerűbb az, ha a lányokat úgy ismered meg, hogy már randiztok. A randi eleve kizárja azt, hogy neked a lány csak barátot jelent és ha a lány elmegy veled randira, akkor ő is kizárta már ezt a lehetőséget. Onnan csak rajtad áll, hogy mit csinálsz (lehet csók, szex, akármi, mert csak úgy tudod kideríteni egy lányról, hogy milyen, ha vele vagy!!!). Ha poénos vagy, megértő, figyelmes, és jó a beszélőkéd - tehát meg tudod győzni őket, hogy te jófej vagy, okos és érdemes nekik veled lenni, mert veled olyan jó együtt lenni - akkor kizárt dolog, hogy nem akarnak tőled többet. Azok, akikről beszélsz, ezt nagyon jól csinálják - megértetik a lányokkal, hogy velük sokkal jobb móka együtt lenni a nap 24 órájában, mint mással. De ha te úgy érzed magadról, hogy te unalmas vagy, téged senki nem szeretne, és hasonlók - akkor hogy várod a nőktől, hogy mást lássanak benned? És ezek a dolgok nem pénzen múlnak, sem a saját pénzen, sem a szülők pénzén - ezek emberi dolgok. Ha valaki bunkó és omlanak utána a nők, az csak azt jelzi, hogy sok nő megáll ott, hogy egy férfi jól néz ki (vagy nem néz ki jól, de úgy adja elő magát) de a megismerés már nem az erősségük és később derül majd ki, hogy mennyire melléfogtak (tehát felszínesek!!). De neked nem muszáj ilyen lányokkal kezdeni! Ha te okosakra vágysz, akiknek van tartása, akkor ne bulikon ismerkedj, hanem keress más csatornákat! Ismerek én nem éppen szép embereket, sőt kifejezetten vicces külsejű embereket is, akik után olvadoznak a nők, mert ők megértették ezt, hogy a kinézet nem minden! A lényeg, hogy ember legyél, emberi érzésekkel és add meg a tiszteletet a nőknek - de cserébe várd el, hogy ők is tiszteljenek! Ha nem várod el, akkor semmibe se fognak venni - de persze sokan a siker reményében pincsikutyává alacsonyodnak egy szép nő láttán, márpedig a férfiaknak határozottnak kell lenniük. Miért? Mert egy nő, akármennyire önérzetes és magabiztos, csak egy nő, akivel szemben sokan előítélettel élnek - ezt a nőt meg kell tudni védeni, meg kell tudni vígasztalni, stb. (ismétlem, az olyan nőkről beszélek, akik nem felszínesek).

Tehát ne úgy állj hozzá, hogy kivetíted a sértettséget, frusztrálttá válsz, amint sikertelenség ér, hanem legyél magabiztos, higgy benne, hogy sikerül. Ez nagyon fontos! Másodszor pedig figyelj azokra, amiket írtam, mutasd meg,hogy ki vagy valójában. Ha nem érzed magad elég érdekesnek, kezdj valamibe, amit teljes szívvel csinálsz (sport, művelődés, olvasás, hobbi akármi) és akkor máris elmondhatod magadról, hogy te valamiben jó vagy! Ha valami nem tetszik változz! Mert ha változol, akkor a nők véleménye is változni fog, ez garantált! Csak egy a fontos: sose érezzék rajtad, hogy te nem olyan akarsz lenni, amilyen vagy - légy büszke!

2011. jún. 3. 11:29
 23/23 anonim ***** válasza:
Valami változást sikerült elérni?
2016. dec. 22. 20:37
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!