Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Kisfiús arcú és konfliktus kerülő vagyok, ez gáz?
Szeretném megkérdezni a tisztelt hölgyektől , hogy nekik mi a véleményük ezen a téren. Sokan mondták nekem , hogy azért nincs barátnőm mert elég kisfiús arcom van. Plusz nem vagyok az bunyós fajta. Én a problémákat nem erővel próbálom kezelni hanem inkább megbeszélem azokat.
Előre is köszönöm minden lánytól , hogy időt szakítottak kérdésem megválaszolására :)
Egy huszonéves srác
hehe:D mintha magam jellemzését olvastam volna:D
tesók vagyunk xd
nah de sztem semmi hátrányunk nincs:D nekem már volt két komolyabb kapcsolatom is, és mind a két lány imádta a kisfiús arcom:)
a konfliktusok kezelésénél én is inkább a dumát választom:p, múltkor meg akartak verni..mert részegen integettem az utca másik oldalára 4 srácnak és ők azt hitték h bemutattam:D, aztán megdumáltuk h nem vagyunk mi cigok h verekednénk, és kül is minek mutatnék be nekik, aztán azóta nagy spanok vagyunk xd:D
Utolsónak High-Five !:D Milyen megyében laksz ?
A Lánynak meg üzenem , hogy ha elküldi a nevét akkor bejelölöm és megtekintheti a képeimet :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!