Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Kisfiús arcú és konfliktus kerülő vagyok, ez gáz?
Szeretném megkérdezni a tisztelt hölgyektől , hogy nekik mi a véleményük ezen a téren. Sokan mondták nekem , hogy azért nincs barátnőm mert elég kisfiús arcom van. Plusz nem vagyok az bunyós fajta. Én a problémákat nem erővel próbálom kezelni hanem inkább megbeszélem azokat.
Előre is köszönöm minden lánytól , hogy időt szakítottak kérdésem megválaszolására :)
Egy huszonéves srác
"Én a problémákat nem erővel próbálom kezelni hanem inkább megbeszélem azokat. "
-nem nagy érdem! A legtöbb ember ilyen! Én sem verekszem,ha nem kell....
"kisfiús arcom van"
-egyáltalán nem gáz,azt szeretik a lányok (persze nem mind)!
Bocs,h válaszoltam férfi létemre....
nagyon jó leszel egy tisztaszívű és arcú, kedves, megértő, csendes, intellektuális, félénk lánynál.
(csak ne menj el mellette, hódítsd meg! :)))
AdyE: Szent Margit legendája
de igenis nagy érdem,hogy Te képes vagy szavakkal megoldani a problémákat!ettől nem leszel hős,de azért nagy erény,hogy nem az erődet használod,hanem az eszedet! ;)
én a férfias arcú fiúkra bukom,de ha a személyiséggel nincs gond,akkor mit számít,hogy milyen az arca a srácnak?!mert szerintem semmit.
én nem tudom miért nem volt még bnőm :) Pedig humorom is van , néha sok is :) Bár , könnyen eltudok pirulni.. :$
lehet hogy ez zavarná őket.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!