Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mi bajom van? Miért érzem ezt?
Figyelt kérdés
Lehet rossz témakör, ha igen, akkor előre is bocsi.
Szóval.
Van egy fiú, akivel találkozni szoktam. (hetente) Mikor vele vagyok semmi bajom sincs. Nyugodt vagyok. De miután elválunk egymástól néhány óra múlva nagyon idegesnek érzem magam.
Rendesen szorít a szívem (ez néha azelőtt is előfordul mielőtt találkozunk), és megfeszülnek az izmaim. Ilyenkor nem tudok magammal mit kezdeni.
25 fölöttiek vagyunk mind a ketten.
2011. máj. 31. 16:43
1/4 anonim válasza:
Alapjában van benned feszültség, stressz, ami az együttlét során oldódik. Annak a feszültségnek az okát kéne megkeresni és megszüntetni.
2/4 pötty! válasza:
nem lehet hogy csak hiányzik ? :)
4/4 anonim válasza:
velem is volt már így, hogy amikor találkoztunk és vele voltam tök jól voltam aztán miután elváltunk pár órára rá feszült lettem. nálam ennek az volt az oka utólag visszagondolva, hogy nem kaptam meg tőle azt a kellő figyelmet és szeretetet amire vágytam volna csak akkor ha ott volt velem. aggódtam hogy mikor talizunk legközelebb, és hogy alakul a kapcsolat. na kicsit zavaros, de remélem azért érthető voltam. 22/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!