Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit szoktatok csinálni közösen a párotokkal? (ha ott van nálatok, vagy ti vagytok náluk? )
mi is ezt... és már én is unom
kimenni a szobából meg csak esténként szoktunk mert neki túl meleg van, de esténként sem mindig mert neki nincs kedve sétálni...
"szeretkezünk és ennyi (persze beszélgetünk közben)"
És miről beszélgettek szex közben? Engem ez érdekel.
Punnyadunk, filmet nézünk, főzünk, pingpongozunk a parkban, sétálunk, beszélgetünk. (Sajna csak hétvégente.)
25/F
takarítunk, eszünk, cigizgetünk közben dumálunk, iszogatunk, vagy csak fekszünk egymás karjában és akkoris dumálunk, tervezgetünk hogy mit foguk melyik nap csinálni, ilyesmi. de csak a mostani párommal, az előző egy iszonyatosan lusta kis féreg volt, csak feküdtünk és tvztünk mi is, sosem mentünk ki szinte, vagy csak a kocsiban ültünk, mire depressziós lettem és egész franciaországig menekültem előle :D
szörnyű az ilyen kapcsolat, mikor a másik fél nem vevő arra hogy kitaláljon programokat és közben elvárja hogy te találj ki mindenfélét :S
dobd ki a fenébe keress egy ötletesebbet :D
20L
nemtom, a szexet sose tudnám megunni. legszívesseb egész nap csak szeretkeznék a barátnőmmel. az ágyban, a fürdőszobában, a kertben... mindenféle pózokban, mindenféle extrém dolgokat is kipróbálni...
mondjuk néha tényleg jó leruccanni a Balcsira és a parton borozgatni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!