Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért van az hogy a szép lányok úgy viselkednek mint a *?
Figyelt kérdés
A legtöbb lány aki néz is ki valahogy ribanc a csúnyák legalább értelmesen tudnak viselkedni még ha stréberek is netán, létezik olyan lány aki egyszerre szép is és belül olyan mint egy stréber? Vagy túl meredek..=/ ( 20 alattiakra értem )2011. máj. 31. 00:13
11/21 anonim válasza:
A válasz megírásának időpontja: ma 08:35
pontosan :))
nem akarok senkit megsérteni, de ez a mondat... :P
12/21 A kérdező kommentje:
lehet páran félreértették mondom a legtöbb, aki szép az előbb utóbb ilyen "plázacicává válik" a stréber alatt meg az ilyen csapzott hajú szemüveges lányokat értem akik nem adnak a külsejükre egyáltalán, viszont sokkal jobban el lehet velük beszélgetni.. imádom, hogy minden kérdést ki tudtok forgatni..
2011. máj. 31. 09:07
13/21 B.angel válasza:
Ezt nem hiszem el... Te tényleg ilyen tudatlan vagy, vagy tetteted? Relatív ki szép és ki nem az. Az én páromnak szép vagyok, rohadtul nem vagyok plázacica és nem is leszek az! Ezen mit lehet kiforgatni, hogy közlöd, hogy aki szép, az plázacica lesz.. aki stérber, az meg szemüveges és ne mad a külsejére. Nos, ismered azt a kifejezést, hogy "beskatulyáz", vagy esetleg az "általánosítás" szót? :) Javaslom nézz utána, és utána megérted, te is ezt csinálod. Nem kiforgatás. Ez a tény! Köszöntem.
15/21 A kérdező kommentje:
most mondtam, hogy a legtöbb, nem mind szóval nem általánosítás, amúgy meg nagyot néznék, hogy ha a párodnak nem lennél szép.. ilyen érvekkel mantrázni xD...
2011. máj. 31. 12:18
16/21 anonim válasza:
Robi válasza:
Én vagyok A válasz megírásának időpontja: ma 05:10
Itt van egy pár ,,,,,,,,,,,,,,,,................:::::::::::: és nyugotan vegyél vagy tegyél ahová kell.
17/21 B.angel válasza:
Tudod mit.. Ahogy érzed. Akkor ne így tedd ki a kérdést.
20/21 anonim válasza:
17 éves vagyok :D Magamat szépnek gondolom és a tanulmányi eredményeimbe sem tudsz belekötni ezzel szemben nem vagyok stréber csak szimplán intelligens xD Szóval igen, van nagyon sok lány aki szép és intelligens egybe.
17/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!