Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Szerintetek most akkor mi...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek most akkor mi van, akar valamit vagy nem?

Figyelt kérdés
Van egy pasi aki állandóan nézett engem (tetszik nekem), bejelöltem fb-on és beszélgettünk...ő írt rám...és megbeszéltük, hogy táncolunk majd szombaton...nem táncoltunk...de az volt h leültünk bnőmmel ő meg odajött és kérdezte h táncolunk e...mondtam neki h nem..és hagyjon békén...ez azért volt mert úgy láttam h smárolt egy csajjal...próbálta kiszedni belőlem h mi a bajom de nem mondtam meg neki...ő megölelt, megfogta a kezem és mondta h menjünk ki beszélgetni..kimentünk és végig fogta a kezem...leültünk egy padra és ott is kérdezgette h mi a baj...próbált lesmárolni de nem engedem neki csak szájrapuszit...ölelgetett meg beleültetett az ölébe...elmentünk egy másik helyre...ott elmondtam neki h mi a bajom de ő tagadta (ma kiderült h télleg nem is smároltak) és akkor elkezdtünk smárolni meg ölelgettük egymást...most lehet h hülyeség de azt gondoltam h majd ezek után fb-on beszélünk és vártam h rám ír de nem írt pedig most is fent van!! miért nem ír?? (nem volt részeg akkor szóval tudatosan csinált mindent)...én nem merek rá írni mert mivan ha mégsem akar már semmit és akkor az olyan égő...szerintetek mi lehet? Lehet h ő meg azt várja h én írjak rá? mit írhatnék neki?
2011. máj. 30. 16:31
1 2
 11/12 A kérdező kommentje:
Már nincs fent fb-on :( ne írjak neki inkább levelet, hogy sajnálom amiért megvádoltam és úgy viselkedtem vele!? Ha erre nem ír vissza az nem olyan kínos. Vagy nem tudom.
2011. máj. 30. 17:49
 12/12 A kérdező kommentje:
nah jó nem kellett senki segítsége...megoldottam :D
2011. máj. 30. 18:46
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!