Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Lányok, szerintetek gáz, ha...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok, szerintetek gáz, ha egy srác munkásruhában van a buszon vagy az utcán?

Figyelt kérdés
Úgy értem, hogy ti lenézitek az ilyen fiúkat? Vagy úgy egyáltalán mit gondoltok, ha egy ilyen fiút láttok?
2011. máj. 30. 11:35
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:
100%
Nincs ebben semmi. Nem járhat mindenki öltönyben.
2011. máj. 30. 14:05
 12/19 anonim ***** válasza:
100%
Inkább legyél rá büszke!Te dolgozol.Ennyi.
2011. máj. 30. 14:21
 13/19 anonim ***** válasza:
100%

Nincs benne semmi szégyen, én semmi rosszat nem gondolok. Egyedül akkor vannak előítéletem, ha útépítő munkások szállnak fel, és azért mert állandóan füttyögnek. Ki nem állom, amikor ezt csinálják. Meg mindenféle f*szsággal megszólít, közel jön és bámul a képembe.

Sajnálom, aki nem ilyen, de a sok rossz tapasztalat miatt nem tudok nem előítéletes lenni.

Egyébként valóban semmi gond ezzel, te dolgozol.

2011. máj. 30. 14:23
 14/19 anonim ***** válasza:

Egyáltalán nem gáz. Legalább dolgozol. :)

Szerintem nincs semmi gáz abban, ha valaki munkásruhában megy végig az utcán, esetleg ül fel a buszra. Nekem van több olyan ismerősöm is, akik még akár egy boltba is bemennek munkásruhában.

2011. máj. 30. 14:28
 15/19 anonim ***** válasza:

Legalább normális fiú, dolgozik, nem csak élősködik. Én nem nézem le. :)

17/L

2011. máj. 30. 16:36
 16/19 anonim ***** válasza:

Hát én szálltam már fel buszra munkásruhában. nem tudom hogy másokat zavart e, igazából senki mellé nem ültem mert festékes a ruhám. Igaz hogy az már rég megszárad mire kiérek a buszmegállóba de ezt sokan nem tudják és senki nem akar festékes lenni.

Nyáron nem megyek munkásruhában, de télen nem bírom miben elvinni a munkásruhámat, a kabátot...

2 buszsofőr szólt érte meg egy utas jól lecseszett. Azóta hanyagolom.

Ha nem piszkos akkor ne szégyelld.

Amúgy itt a nyár, ha van jogsid és telik segédmotorra akkor érdemes azzal járni mert olcsóbban jössz ki mint buszbérlettel. Nekem nem éri meg motorral járni mert még diák vagyok, motorral 5 ször annyiba kerülne nekem az útiköltség mint diákbérlettel.

2011. máj. 30. 21:12
 17/19 A kérdező kommentje:
Én is diák vagyok még! :D
2011. máj. 30. 21:20
 18/19 anonim ***** válasza:

Hallod...arra nem gondoltál,hogy nem is rajtad röhögnek,mi?:)

Mert ha én viccesnek találnám a munkásruhát,asszem már belehaltam volna a nevetésbe..

2011. máj. 30. 22:16
 19/19 kovpet ***** válasza:
14:05: Az öltöny is munkásruha, csak más a munkakör :)
2011. máj. 30. 23:02
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!