Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Lányok, mi lehet a baj velem? 20f

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok, mi lehet a baj velem? 20f

Figyelt kérdés

Úgy érzem, nem igazán vesznek észre a lányok. Legtöbbször átnéznek rajtam. Nem is mertem még emiatt kezdeményezni. Olyan, mintha esélyem se lenne.

Egyetemre járok és sokat sportolok, már az alkatom is más lett. Bár nem a lányok miatt edzem, de már szélesebb a válam is, meg picit a karom is vastagabb.

Az lehetséges, hogy ronda a fejem és amiatt nincs esélyem? A volt sulimban sokat csúfoltak emiatt. Már én is rondának érzem magam, de anyukám szerint nem vagyok az.

Tudom, hogy hülyeség ezzel foglalkoznom. Csak néha elfog ez az érzés, hogy mennyire jó lenne, ha lenne valakim, akit szerethetek. Meg már szinte irritál, amikor egy haverrel szóba kerül a téma és mondja, hogy miket csinált lányokkal, pedig nem is szerette egyiket sem.

Már kezdtek beletörődni, hogy egyedül maradok úgyis. Végülis nem lehet olyan rossz. Azt vettem észre, hogy a legtöbben arra fáznak rá, hogy nagyon küzdenek ellene és rettegnek, hogy egyedül maradnak, aztán kifognak valakit. És ez a valaki eléggé ööö hát olyan, akivel normális körülmények között nem jöttek volna össze.

Szal néha attól tartok, hogy ha nem teszek semmit, akkor egyszer ilyen 30-40 évesen nem tudok már uralkodni az agglegénységemen és elkap a hév és elveszek feleségül valami borzalmas nőt, csak hogy családom legyen, aztán verhetem a fejemet a falba. És nagyon sok olyat láttam már, hogy valaki hozzáment egy olyan férfihoz/nőhöz, aki hát ööö, számomra meg sokak számára nem szimpatikus, de mégis belement, mert szerinte jó és családot akart. Nem szeretnék így járni

2011. máj. 30. 11:08
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:

Te viszont nagyszerűen kihasználhatod azt, hogy ők csajozósak.

Ha az ő társaságukban leszel, mindig lesz pár lány körülöttetek, ennek meg csak előnye van, neked nem kell fáradnod nagyon, mégis ott lesznek melletted a csajszik.

2011. jún. 1. 00:00
 12/14 anonim ***** válasza:

Az, hogy nem kezdeményezel. Lehet az is, hogy nem tettszesz a lányoknak ezt nem tudom, ahhoz látni kéne. Szerintem nincs veled semmi baj. Nekem pozitív, hogy nem jársz tucat helyekre. Szerintem csak azért ne gyere össze senkivel, hogy legyen valaki... Akkor már egy éjszakásba is kezdhetnél, annál legalább nincs kötöttség, bármikor tudsz változtatni, ha viszont már meg van kényszerből a "családi idill" akkor az sz@r helyzet.

Várjál türelemmel, én is azt teszem...

20/l

2011. jún. 1. 02:59
 13/14 anonim ***** válasza:
Én is pont ilyen vagyok mint te. Csak fél évtizeddel idősebb kivitelben. Sokáig ugyanezeken rágtam magam mint te. Nem a szex hiányzik, nem amiatt rossz. Hanem hogy kimaradnak a séták, kézfogás,ölelés, gyengédség ami másnak már "napi rutin". Aztán rájöttem, hogy nem kell foglalkozni vele. Meg kell tanulni egyedül is boldognak lenni. Élni az életed ahogy tudod, egyedül is. Csak Te számítassz az életben, senki más (sarkítva persze). Ha az élet fityiszt mutat, ne félj tőle, mutass neki vissza. Nemtudom mennyire szereted a metalt, de itt egy roppant hasznos idézet: "You have to belive in yourself, or NO ONE will believe in you." /Ozzy Ossbourne/
2011. jún. 1. 08:29
 14/14 anonim ***** válasza:

Nekem is pont ez a problémám mint neked, és én is 20 éves vagyok!

Én elmondom az én módszereimet aztán próbáld ki te is ha jónak tartod:

Én msn-en vagy fészbukon szoktam lányokkal beszélgetni, és ha tetszik és rendesnek is tűnik, akkor elhívom randira...

Tedd ezt te is....

Arra viszont készülj fel hogy a randi lehet hogy nem úgy fog sikerülni ahogy eltervezted.. NA ÉS AKKOR MI VAN???

Semmi!! A következő hétvégére szervezel egy újabb randit, aztán majd valamikor sikerülni fog!

Tudod hányszor estem pofára már a randik után??? Nagyon sokszor...

De ez ilyen próbálkozni kell és majd összejön..

2011. jún. 1. 14:47
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!