Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúk! Titeket mennyire zavar az, ha egy lánynak az arca nem olyan szép, de a teste tökéletes?
Figyelt kérdés
Tökéletes testet úgy értem h magas, karcsú, nagy feszes cici stb. (tegyük hozzá,hogy nem mű) Őt választanátok, vagy egy széparcú, de alacsony és kicsit dagi lányt?2011. máj. 28. 20:38
11/16 anonim válasza:
Egyiket sem.
Aranyos arc, alacsony, törékeny, formás test.
12/16 anonim válasza:
A válasz írója 87%-ban hasznos válaszokat ad.
A válasz megírásának időpontja: ma 20:49
a 2-őt összegyúrva? gondolom a "csúnya arcot és a picit dagi testet raknád össze.:''D
13/16 A kérdező kommentje:
azért hozzátenném, hogy nem egy bányarémre gondoltam amikor azt írtam "nem olyan szép arc" :))
2011. máj. 28. 23:29
14/16 anonim válasza:
22:12-vel értek egyet! Az arc nagyon fontos, nem szép arcú lányt nem igazán választanék első látásra.
15/16 anonim válasza:
Volt mind a kétféle és én azt mondom jöhet mind a 2 lány :) Hosszútávon a dagi jobb választás mert fogyni/testet formálni lehet olcsón. Egy teljes arcplasztika már durva lenne :D
16/16 anonim válasza:
azt amelyik értelmesebb, és nem tesz fel hülye kérdéseket
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!