Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hol ismerted meg a jelenlegi vagy régebbi párodat (partneredet)?
Figyelt kérdés
2009. márc. 16. 19:52
11/21 anonim válasza:
haver küldött egy telszámot. írtam smst h talizzunk (vakrandi tulajdonképpen, nem tudtam hogy néz ki és fordítva)
elég könnyen összejöttünk, sose volt ilyen könnyű dolgom, de ez már évekkel ezelőtt volt.
12/21 A kérdező kommentje:
köszönöm mindenkinek a választ. :) természetesen még jöhetnek. ): és részemről mindenkinek ment a zöld kezecske :D
2009. márc. 16. 21:59
14/21 anonim válasza:
engem a chat-en hoZott ossze a sors Vele.Azelott sosem csetteltem.Azutan sem:) 3 ev
15/21 anonim válasza:
Baráti társaságban ismertem meg, kb. 15 évesen, de akkor még ő hülye pi**nak tartott, én meg őt antiszociálisnak..aztán 18 voltam amikor a Balcsin nyaralt a társaság és ott huhh összejöttünk, ennek már 5 éve...
16/21 anonim válasza:
Exemet még gimiben ismertem meg, 1-el felettem járt, és már nem is tudom hogy, de elkezdtünk szünetekben szemezni..de sokáig nem történt semmi..aztán ő írt nekem egy sms-t és utána elhívott egy buliba, annyira vártam h megcsókoljon, de ő annyira félénk volt, pedig nem is gondoltam volna :))23/L
18/21 anonim válasza:
Szilveszterkor discoban..ennek már több mint 3éve ,és nyáron fog születni a Kisfiunk:)
19/21 anonim válasza:
a buszon megakadt egymáson a szemünk, aztán kiderült, h ugyanarra a koncertre tartottunk épp :D
több mint 3 éve vagyunk együtt
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!