Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Csalódtatok már a netes társkeresésben?
Azért ennyire nem sarkítanék, mint az előző. Nekem volt nagyon jó kapcsolatom is társkeresőről, tehát mint kiderült, normális férfiak is használják. Akkor kezdj bele, ha nem kapsz idegbajt napi 20 "szia, laza szexkapcsi?" típusú levétől. Szóval lesz mit megszűrni :)
Hogy csalódtam-e netesben? Hát hogyne. Ahogyan "élőben" is. A 100%-os tuti módszert társkeresésre még nem találták fel.
23/L
Én egyszer a love.hu oldalon regisztráltam, tömeg számmal jöttek a "laza kapcsi" levelek, na persze voltak normálisak is. Egy pasi megtetszett, pont az esetem volt: jó szöveg, tökéletes külső, gondoltam a fényképe az kamu, így megbeszéltem vele egy találkát. Hát mit ad isten: tényleg ő volt az és a lakásomon jött az őszinteség: felesége van, gyerekei, csak párszor érzéki órát akar. Hát mondtam magamban: puding próbája az evés, miért ne?! :D
Együtt voltunk egyszer, aztán többször és még többször. Ő jó volt az ágyban, én is jó voltam az ágyban ezek szerint és maradt a diszkréció, nem hívtam fel soha. Egy darabig elvoltunk, de idegesített, hogy mindig hajnalban akart a végén átjönni, nem tudtam lerázni. Telefonszámot cseréltem, erre interneten zaklatott, hogy szeretkezni akar, nem tud nélkülem élni, nem kell más partner neki. Na jó, elegem lett, kiiktattam az életemből és nem sokkal később a volt férjem karjaiban találtam magam, nos azóta is együtt vagyunk 8 éve. :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!