Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Csalódtatok már egy fiúban de nagyon?
Volt egy srác akivel tök jól dumálgattunk de csak játszadozott velem és elküldött a fenébe.
Most elég szarul érzem magam mert bánt a dolog?
Most mit csináljak?? Kérlek segítsetek..
én is volt már sajnos igy.. nem egyszer nem kétszer.. sokszor lesz még igy erröl biztosithatlak. én már télleg nem probálkozom kapcsolattal. mostani kapcsolatom is ( 1évig tartott és már majdnem jegyes voltam ) és miért ment szét?! vallás... itt nem az h fiu-lány... sajnos emberi hülyeség.
szerintem keress valami olyan dolgot ami leköt és szereted:) én nyelveket kezdtem el tanulni . és már tolmácsnak készülök és 4 nyelven beszélek.( nagyon szomi voltam. )
De nekem nem a vonzó küldő volt a lényeg hanem ahogy beszélt velem. Először tök normális volt teljesen jól elbeszélgettünk utána szép lassan becsapott.
És az a legfájóbb hogy nemtudom miért csinálta..
engem meg ahogy a melleim simogatta...nyámmmm....
sajnos vannak ilyen szemét pasik :( nem egy,nem kettő....ha még nem volt köztetek testiség,akkor adj hálát! és próbáld meg ignorálni,ne keresd,ne köszönj neki és soha többé ne vedd őt figyelembe.ennél többet nem tehetsz....
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!