Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Ilyenkor mi van? (bővebben lent)

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ilyenkor mi van? (bővebben lent)

Figyelt kérdés

Van egy lány a suliba aki megtetszett. Egyszer egy buszon utaztunk, félúton leszállt a barátnője én pedig gondoltam egyet és leültem mellé. Akkor pont telefonált, lerakta a telefont és egyből kérdezte "mizu" meg is lepődtem rajta (a barátnőjének az osztálytársa voltam általánosba, máskor is beszéltem már a lánnyal 1-2 szót). Teljesen az utazás végéig el tudtunk beszélgetni, rá két napra ültem a padon a suliba (általában egyedül szoktam lenni) éppen dugnám a fülembe a fülhallgatót amikor megjelent az egyik barátnőjével (a barátnőjét nem ismerem) ekkor is el tudtunk beszélgetni egészen jól. Másnap hazamentem és felvettem Facebook-ra, gondoltam majd beszélgetek vele ott is. Rosszul gondoltam mert 1-2 szóban válaszolt és nem kérdezett vissza, vagy egyáltalán nem is válaszolt és egyszer csak úgy kilépett a csetről, nem is köszönt. Azóta nem írtam neki és ő sem írt. A kérdés: ilyenkor mi van, ha személyesen tudtam vele beszélgetni így meg nem? Személyesen visszakérdezett és érdeklődött.

A válaszokat előre is köszönöm!

2011. máj. 27. 17:38
 1/9 anonim ***** válasza:
100%
Lehet hogy személyesen jobban szeret beszélgetni mint a neten. Lehet hogy rossz a gépe és nagyon lassú volt a facebook,mindig lefagyott stb. Nekem a gépem jó,de a facebook hihetetlenül lassú. Szerintem legközelebb menj oda hozzá a suliban és kezdj el vele beszélgetni. Ha jól elbeszélgettek akkor krédezd meg tőle hogy a múltkor miért nem írt normálisan facebookon. Ha látod rajta hogy már személyesen se nagyon akar beszélgetni akkor lehet kérdezz rá hogy miért viselkedik így veled.
2011. máj. 27. 17:44
 2/9 A kérdező kommentje:
De legalább egy "szia"-t azért küldhetett volna, vagy amikor legközelebb feljön akkor megírhatta volna hogy miért nem írt meg ilyenek.
2011. máj. 27. 18:03
 3/9 anonim ***** válasza:
Barát jól figyelj arra amit most mondok. Hasonló a sztorim egy lánnyal. Személyesen látszik hogy érdeklem, órákon át beszélgetünk, nevetgélünk, szemezgetünk, egyszóval nagyon jól elvagyunk. VISZONT ő pl olyan hogy telefonon tök lerázó, mert megmondta hogy utál telefonálni. Eleinte zavart, de kezdem megszokni. A facebookról meg annyit, hogy volt egy ugyailyen esetem hogy szó nélkül lépett ki nem válaszolva az utolsó kérdésemre. Kicsit mérges voltam mert utána meg nem írt. Mondom ez mi már? Már majdnem azt mondtam hogy akkor nem érdekel, de aztán mégis úgy döntöttem hogy felhozom neki, erre közölte hogy én léptem le szó nélkül és ő is megdöbbent azon. Ez a fb miatt volt, mert elég bugos ha egyszerre 500millióan lógnak rajta. Egy szó mint száz, ezen nehogy megsértődj, mert akkor buta vagy és az hogy nem olyan közlékeny neten az nem jelent semmit. Higgy nekem. Ja és bocs a novelláért. :)
2011. máj. 27. 18:20
 4/9 A kérdező kommentje:
Nem sértődtem meg rajta csak nem erre számítottam. Akkor lehet hogy ő meg azt látta hogy én léptem le? Mind egy majd hétfőn beszélek vele, de nem viszem túlzásba nehogy azt higgye hogy nyomulós vagyok.
2011. máj. 27. 18:31
 5/9 anonim ***** válasza:

Ilyenkor nincsen semmi..Nekem is vannak olyan ismerőseim akikkel személyesen teljesen jól ellehet beszélgetni..de facebookon vagy msnen már nem írnak értelmeset...

Például figyeld meg hogy használ-e smile-t?( az xD az már a bolondabbik fajtának is megy) vagy hogy helyesen ír-e? nem keveri össze mikor kell hosszú ó betűt és mikor rövidet. Ha keveri akkor neki is ilyen baja van. Én géphibának hívom..Nem kell aggódni,legfeljebb nem kell vele gépen beszélni csak személyesen mert akkor nem lesz ebből baj . :D Ha pedig nem géphibás akkor lehetséges hogy nem volt beszélgetős kedvében vagy csak simán más dologgal volt elfoglalva. 14/L

2011. máj. 27. 20:43
 6/9 A kérdező kommentje:
Nem "géphibás" és használ szmájlit. Lehet hogy tényleg nem volt kedve beszélgetni, pedig úgy kezdtem az egészet hogy "szia zavarlak"? Annyi lett volna hogy azt mondja igen, és akkor békén is hagyom.
2011. máj. 27. 20:48
 7/9 anonim ***** válasza:
Jaj istenem .. gondolkodj már : ) nem akart megbántani azzal hogy azt mondja zavarod.. de azóta már beszéltetek személyesen ??!! .. vagy akárhol?
2011. máj. 31. 17:33
 8/9 A kérdező kommentje:
Én próbálnék csak nem nagyon van rá alkalom. Ma is pl reggel egy buszon szoktunk menni, és ő általában előbb felszáll mint én, arra gondoltam hogy akkor leülök mellé, de mikor odaértem egy másik kölyök már beelőzött. Leültem egy sorral arrébb és azt látom hogy az meg zenét hallgat. Na mondom: az isten verje rád a hadiadót! Leülsz egy ilyen csaj mellé és zenét hallgatsz, amikor én beszélgetnék vele :@ Jól felidegesítettem magamat rajta. Aztán a suliba is néztem hogy nem-e jön ki a teremből és akkor odamentem volna hozzá de nem jött ki csak az utolsó szünetben, akkor meg nem sokat tudtunk beszélgetni :(
2011. jún. 1. 19:41
 9/9 A kérdező kommentje:
Tárgytalan. Van barátja a lánynak. :(
2011. jún. 1. 20:24

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!