Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Normális, hogy nekem nem...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Normális, hogy nekem nem jönnek be az úgymond 'bombanők'?

Figyelt kérdés

Az ilyen modell szépségű lányok, akikre az összes pasi feni a dákóját. Oké, tényleg szép, de engem akkor se érdekelnek.

Meg egyébként is úgy érezném, hogy túl szép hozzám, nem tudnám megtartani. Lehet emiatt az agyam úgy van vele, hogy inkább bele se kezdjek.

24/F

2011. máj. 27. 13:12
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
én is így vagyok vele de nálam pluszban még az is van, hogy én nem is találom őket szépnek...szerintem egy kicsit lógóbb mellű lány sokkal szebb, lehet h nem normális dolog de nekem akkor is jobban bejön :D
2011. máj. 27. 13:47
 12/15 anonim ***** válasza:
100%

"Egyre inkább így vagyok ezzel én is. A nem bombanő tipusú lányok amúgy sokkal jobb fejek. És szerintem a szex is jobb velük."

Persze, a barnák jobbak az ágyban. Meg különben is, a lábméretből megmondható ki hogyan szopik. Anyám borogass. Valamit nem értek: itt most a szilikoncicákról beszélünk, vagy az egyszerűen szép lányokról? Nekem pl egy igen szép lány a barátnőm, régebben modellkedett és nézd csak, okos is, jó fej is és a szex is jó vele. Ellenben ismerek olyan nem túl szép lányokat, akik mondjuk kurvva unalmasak.

Persze, találjátok már ki, hogy valaki lenézendő csak azért mert szép.

2011. máj. 27. 13:57
 13/15 anonim ***** válasza:
62%
Halod srác én is így vagyok ezzel és tudod h mi a baj h a szép nőket én csak kihasználom de semmi egyéb ha már komoly kezd leni lekocoltatom. Tudod h miért mert őket általába könnyeb elveszíteni mint egy kevésbé szebbet meg azok általába beképzeltek és nekik terkózni meg rafkósnak kell lennnni velük de a kevésbé szebbekkel nem azoknak csak önmagamat adom nem vágok fel meg stb. Ha te is ien vagy akkor ;) király szard le a szép nőket :D
2011. máj. 27. 14:17
 14/15 anonim ***** válasza:

Nem nem normális. Ez természetes dolog hogy tetszenek a szép dolgok. Bírom amúgy hogy eleve megírod nem bírod megtartani, meg túl béna vagy.

Általában ennek olyasmi a lefutása, hogy ugye megteszik srácnak a legszebb lány próbálkozik pofára esik (vagy nem) és akkor majd szép lassan alakulgat. De ez a 0 effort és hát úgy is biztos beképzelt stb. lol.

Megsaccolom hogy barátnőd még nem is volt. De egyébként itt egy tökéletes példa

[link]

szóval pont az tetszik nem teszel semmit/nem sikerül aztán áááh biztos egy szar. Jó hozzáállás..

2011. máj. 27. 14:18
 15/15 anonim ***** válasza:
100%

nekem a barátnőm ilyen, a túl jó pasikat kerüli. egyszer hajtott rám egy srác, elég nagyhírű casanova volt,és akkor barátnőm mondta h ő észre sem veszi az ilyen húúdejó kanokat, mert fél tőlük, meg tudja, h úgysem történhetne semmi jó köztük.

20L

2011. máj. 27. 14:40
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!