Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Normális, hogy nekem nem jönnek be az úgymond 'bombanők'?
Figyelt kérdés
Az ilyen modell szépségű lányok, akikre az összes pasi feni a dákóját. Oké, tényleg szép, de engem akkor se érdekelnek.
Meg egyébként is úgy érezném, hogy túl szép hozzám, nem tudnám megtartani. Lehet emiatt az agyam úgy van vele, hogy inkább bele se kezdjek.
24/F
2011. máj. 27. 13:12
1/15 Szupermókus válasza:
Minek akarod megtartani? ;)
2/15 anonim válasza:
Nem normális, mert mindenkinek pont ugyanolyan az ízlése a világban, tehát veled valami nagy gond van, vonulj elmegyógyintézetbe.
3/15 A kérdező kommentje:
Ha nem akarom megtartani minek akarom felszedni?
2011. máj. 27. 13:19
4/15 anonim válasza:
Hát ilyet se hallottam még pasitól. De nekem mint lánynak ez már plusz pont.
5/15 Szupermókus válasza:
Minek? Minek? ... elvinni fagyizni
6/15 anonim válasza:
barátom is ezt mondta anno, jobban szereti az átlag nőket:)
Vagyis már csak engem!:)
7/15 anonim válasza:
Én pont így vagyok. Azok a u.n. bombanők nem tűnnek természetesnek. Engem minden mű dolog taszít. Legyen valami érdekessége, a szokottól elütő sajátossága. Ezenkívül úgy érzem, hogy azoknak a lányoknak a természete is olyan kirakati, megjátszós, nem emberi.
23/
8/15 anonim válasza:
Szerintem normális. Párom is ilyen, soha nem jöttek be neki a bombanők. Én sem vagyok az, de viszont adok a külsőmre.
21/L és 27/F
9/15 A kérdező kommentje:
utolsó: igen, jól megfogalmaztad
2011. máj. 27. 13:28
10/15 anonim válasza:
Egyre inkább így vagyok ezzel én is. A nem bombanő tipusú lányok amúgy sokkal jobb fejek. És szerintem a szex is jobb velük. Ezek a cicababák azt hiszik, hogy szétteszik a lábukat és akkor már kúrva jók voltak az ágyban. Egy tízes skálán (10:bomba, 1:bányarém) a 6-7-es csajokkal a legjobb a szex.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!