Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Már illene lépnem valamit?...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Már illene lépnem valamit? (bővebben lent)

Figyelt kérdés
Ismerkedem egy lánnyal. Már találkoztunk párszor. Még nem volt semmi "csak" órákon át való beszélgetések. Egyelőre nem éreztem úgy, hogy lépnem kéne tovább, viszont gondoltam rá, hogy ő már szeretné. Tudom, hogy már nem lehet sokáig húzni a dolgot, és ennyi idő alatt ki kell derülnie hogy lesz e valami, vagy sem, mert különben nincs értelme. Azt is tudom, hogy most egy lovagias csóknak kellene jönnie, mint ahogy a filmekben szokás, de a valóság az más, mint egy film. Nagyon tetszik a lány és gondolom én is neki abból kiindulva, hogy órákon át megtisztel az idejével. Arra is gondoltam, hogy csak szimplán beszélek neki erről, még akkor is ha nem épp ez a trendi. Ez nyámnyilaság?
2011. máj. 26. 17:07
 1/3 anonim ***** válasza:

NEm.

Ez a lehető legjobb megoldás, ha nem tudod, mi is a helyzet

Beszélj vele

Ha félreértelmezed a jeleket, és megcsókolod.... Na, az a gáz:D

2011. máj. 26. 17:09
 2/3 A kérdező kommentje:
Az biztos, hogy nem csak barátkozunk. De nem akarom elsietni. Viszont azt sem, hogy azt higgye hogy nem akarok semmit vagy épp nyámnyila vagyok.
2011. máj. 26. 17:12
 3/3 anonim válasza:

Nem! Egyeltalán nem.

Ha te akarod ezt a kapcsolatot akkor tegyél meg mindent, mozgass meg minden követ. Beszélj vele. Oldjátok meg együtt.

Sok sikert!

15/F

2011. máj. 26. 18:32

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!