Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok nektek a kommandós fiuk mennyire tetszenek?
Figyelt kérdés
22-25 éves2011. máj. 25. 21:29
1/12 anonim válasza:
Uhh... :D 23/L szerintem ezzel mindent elmondtam
2/12 A kérdező kommentje:
ez mit jelent?
:D
2011. máj. 25. 21:46
3/12 anonim válasza:
Azt, hogy szerintem nagyon dögösek vagytok! Ha olyan hangulatban vagyok eléggé be tudok indulni a kommandósokra :D persze attól függ kiről van szó.
4/12 A kérdező kommentje:
rólam :)
2011. máj. 25. 21:51
5/12 anonim válasza:
Nekem tetszik ez a fajta munka ;) Ha jól nézel ki,akkor bejönnek a kommandós pasik :D:D
6/12 anonim válasza:
Dzsiájdzsó vagy talán?
És neked mi a véleményed a nindzsákról?
Pl a tininindzsákról?
7/12 anonim válasza:
Tudtommal egy igazi kommandós nem szokott úgy nyitni egy lánynál, hogy "Helló, xy vagyok és kommandós!"
Azt csak jóval később tudja meg a csaj. Ez a foglalkozás eleve nem olyan, amivel csak úgy dicsekedni szokás.
8/12 A kérdező kommentje:
mikor ismerkedek és megkéretik hogy mi a foglakozásom akkor azt mondom hogy rendőr vagyok
2011. máj. 25. 22:30
9/12 anonim válasza:
Nyami egy rendőr fiú :DD
Én kifejezetten csipem az egyenruhásokat :DD
Büntess meg rossz kislány voltam XDDD
21/L
10/12 anonim válasza:
Nekem nem tetszenek, mert agresszívek
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!