Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A környékbeli pasik 80%ánál magasabb vagyok.178 cm vagyok. Nagyon zavar. Mit tegyek?
Figyelt kérdés
2011. máj. 25. 19:44
1/17 Kingaa1 válasza:
most kivagni magadbol nem tudsz ugyhogy semmit:) max ne jarj magassarkuba... ismerek egy lanyt. Magasabb az osztalyba 1 kivetelevel mindenkinel es magassarkuba jar... ot nem zavarja... de viszont te nee hordj..
2/17 anonim válasza:
Ne zavarjon, sok férfinak(nekem is) bejönnek a magas nők.Max tényleg nem veszel magassarkút.
3/17 anonim válasza:
Levághatod a lábad vagy törpejárásban közlekedsz.
A békaugrást is ajánlom, mert ahogy ugrasz egyet, eléred a pasik/pasid arcát.
4/17 anonim válasza:
miért zavar? szerintem jó dolog fentről szemlélni az embereket :) és mivan a maradék 20%-al? ők a selejt? :D 21/f 185 cm :P
5/17 A kérdező kommentje:
nem hordok magassarkút..:) vagyis néha de csak ha tudom, hogy olyan társaságban leszek, ahol nem gáz...pl. nálunk az osztályunk 60-70%-a simán eléri a 175 cm-t...sokan többek i...szóval h velük megyek valahova akkor magassarkút veszek mert amúgy szíesen hordok...
de ha pasikkal vagyok...akkor nem..meg úgy a hétköznapokbanse...de akkor is...
amikor van egy csávó és akkor azza piszkálják hogy majd kap kisszéket meg hasonlók
2011. máj. 25. 19:49
6/17 A kérdező kommentje:
nem, nem feltétlenül selejt =D csak sok fiú avnaivel tök összejönnék, dehát...
2011. máj. 25. 19:50
7/17 anonim válasza:
midehát?:) mondjuk ha magasabb lenne a csajom énis lehet furán érezném magam kicsit :D
8/17 anonim válasza:
Ismerős, 180 centis lány vagyok, de már megtaláltam a 198 centis páromat :)
9/17 anonim válasza:
Nyugi én 1cm-rel még magasabb is vagyok nálad és nő vagyok. Nem túl kellemes, mert mindenki alacsonyabb nálam :(
10/17 anonim válasza:
Vágdj le a lábadból egy olyan jó 4-5 cm-t és add nekem :D
F/17 -175 cm
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!