Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit érdemes írni az internetes társkereső oldalon a legelső levélben?
Egy időben nagyon egyedi leveleket írtam. Néha választ is kaptam rá. Aztán írtam egy sablont, amit mindig kiegészítettem 1 sorral. Ez volt a leghatékonyabb.
Fénykép nélkül is próbáltam. Ha jó az első levél, akkor 4-5 levélig is lehet húzni. Ilyen esetben a fénykép véget szokott vetni a levelezésnek.
A "Csá, dugunk?-tól az igazi irodalmi remekművekig mindennel lehet próbálkozni és gyanítom, hogy közel azonos eredménnyel.
Randikig mindig fényképes adatlappal jutottam, de sosem egysoros levelet írtam. Nem a levél tartalma a legfontosabb, hanem hossza, ritmusa és természetesen a helyesírása.
Én legelőször leírtam, hogy milyen kis höripofi, aztán áradoztam neki a hajáról,szeméről meg hogy milyen cuki volt az ólomkatona jelmezébe a gólyabálon <3 (tényleg nagyon cuki volt ha akarod küldök róla képet) utána egy aranyos vers és bevallottam neki hogy szeretem majd aláírtam így:
UI.: A titkos hódolód <3 (mert név nélkül írtam a levelet) és kövi nap randiztunk is <3
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!