Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Mit érdemes írni az internetes...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit érdemes írni az internetes társkereső oldalon a legelső levélben?

Figyelt kérdés
...Úgy értem, amire még nagy eséllyel választ is kap az ember. Hagyjuk a legyen eredeti, humoros és egyedi az első levél című közhelyeket. Egy teljesen ismeretlen embernek kommunikáció kezdeményezéskor nehéz bármi egyedit vagy különlegeset írni - éppen úgy, mint ahogy a netes társkereső adatlapok szövegei is eléggé egy kaptafára íródnak. Olyan fiúk/férfiak válaszaira lennék kíváncsi, akiknek működött a dolog.
2011. máj. 24. 13:27
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
0%
Szia! Nagyon ronda és bátortalan vagyok ezért keresek egy balek csajt a neten!
2011. máj. 24. 15:46
 12/14 anonim ***** válasza:
Szia 15:46! Ha így érzed, akkor pláne személyesen kéne, ugyanis ha nem vagy fotogén, akkor csak az idődet pazarolod. Szórakozóhelyek pl nekem sokkal jobban bejöttek. Nem mondom, hogy azonnal lesz bnőd, de több esélyt látok a dologban, mint a gép előtt üléses pötyögésben.
2011. máj. 24. 16:56
 13/14 anonim ***** válasza:

Egy időben nagyon egyedi leveleket írtam. Néha választ is kaptam rá. Aztán írtam egy sablont, amit mindig kiegészítettem 1 sorral. Ez volt a leghatékonyabb.

Fénykép nélkül is próbáltam. Ha jó az első levél, akkor 4-5 levélig is lehet húzni. Ilyen esetben a fénykép véget szokott vetni a levelezésnek.

A "Csá, dugunk?-tól az igazi irodalmi remekművekig mindennel lehet próbálkozni és gyanítom, hogy közel azonos eredménnyel.

Randikig mindig fényképes adatlappal jutottam, de sosem egysoros levelet írtam. Nem a levél tartalma a legfontosabb, hanem hossza, ritmusa és természetesen a helyesírása.

2011. máj. 24. 17:10
 14/14 MJJDB válasza:

Én legelőször leírtam, hogy milyen kis höripofi, aztán áradoztam neki a hajáról,szeméről meg hogy milyen cuki volt az ólomkatona jelmezébe a gólyabálon <3 (tényleg nagyon cuki volt ha akarod küldök róla képet) utána egy aranyos vers és bevallottam neki hogy szeretem majd aláírtam így:

UI.: A titkos hódolód <3 (mert név nélkül írtam a levelet) és kövi nap randiztunk is <3

2014. jan. 3. 16:36
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!