Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Mi a véleményetek? Többi lent...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mi a véleményetek? Többi lent korral nemmel légyszi

Figyelt kérdés
Arról hogy egy házibuliban először találkozunk egy lánnyal és megtörténik az. Utána mennyi ideig tudunk együtt maradni? És mennyire megbízható kapcsolat lenne az? 15/F
2011. máj. 23. 20:18
 1/7 anonim válasza:
az attól függ hogy hány éves a lány s hogy komolyan gondoljátok-e ..mondjuk én a párommal 1 discoban ismerkedtünk meg 17/L
2011. máj. 23. 20:21
 2/7 anonim ***** válasza:

Ha az AZ alatt a szexre gondolsz, akkor egy véleményem van: Az a lány elég nagy ribi lehet, hogy 15(!) ÉVESEN lefekszik egy idegennel. Szerintem nem valami megbízható társ egy kapcsolatban.

17/L

2011. máj. 23. 20:23
 3/7 anonim ***** válasza:

ha az első alakalommal ilyen könnyen megy akkor semennyire.

Amíg nem jön jobb, addig, jó leszel te is. Szerintem az ilyen lánynak önértékelési zavara lehet.

2011. máj. 23. 20:24
 4/7 anonim ***** válasza:
ja 21/L
2011. máj. 23. 20:24
 5/7 anonim ***** válasza:
Ha szerencséd van, akár a következő házibuliig is tarthat, ahol megint megtörténik AZ. Csak mással.
2011. máj. 23. 20:25
 6/7 anonim ***** válasza:
Én egy ilyenben 3 hónapig voltam, mire rájöttünk, hogy nem kellünk anyira egymásnak.
2011. máj. 23. 20:58
 7/7 anonim ***** válasza:
Azért jó hogy elsőre megtörtént. De ez most még amíg nem nyugszik le mással is meg fog esni. Ha ez nem zavar lehet belőle kapcsolat.
2011. máj. 24. 04:14

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!