Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogy tudhatom meg, hogy csak simán barátok, vagy ő is többet érez? 17/f
Figyelt kérdés
Olyan jó lenne, ha valakit végre szerethetnék, nagyon hiányzik már, vagyis szerethetek, csak viszont nem szeret senki :-/ Van egy lány akivel nagyon jól elbeszélgetek, legtöbbször sajnos neten, de élőben is már 2x. Előkerült a szó a fiúkról, elmondta milyen fiúk nem, visszakérdeztem, hogy én is beletartozom közéjük? erre visszakérdezett (:P ) jellel hogy szerinted?,.. ma pedig már 3. eset arra, hogy azt írja, hogy a barátokért mindent, így a barátok úgy a barátok:S. Szerintetek mi lehet? Én már bárminek örülnék ha picit több lenne... de soha életembe nem jött össze semmi sem, elkeserít nagyon a barátos dolgaival, de én csak mosolygok, de olyan rossz a mosoly mögé rejteni a dolgokat... bocsi ha hosszú lett..2011. máj. 23. 19:09
1/5 Kecsusszi válasza:
Próbálj kicsit közelíteni hozzá.Udvarolj neki,bókolj és egyéb ilyenek :D. Am velem is eza helyzet...:S
2/5 anonim válasza:
Ne légy ilyen nyuszi, az a baj, ha sokáig így lapítasz, a lány pláne barátként fog elkönyvelni. Végül is, Te sem utalsz rá, hogy többet szeretnél tőle. Eddig ez volt a legmerészebb kérdésed, hogy beletartozol-e a nem bejövős fiúk közé? Hm. Jól mondja az első válaszoló, udvarolj, bókolj, és az erre érkező reakciókból próbáld levenni, hogy mennyire jössz be neki. Az valószínűleg egyértelműbb is lesz.
3/5 A kérdező kommentje:
Ebben csak annyi a gond, hogy távol vagyok tőle. Nem tudok vele minden nap találkozni suliban... Bókolok neki, elég sokszor, dicsérem a kitett képeit, kiírásait stb. tényleg nagyon tetszik nekem. Ő is dicsér engem, de nemtudom akkor most mivan.
2011. máj. 23. 20:32
4/5 anonim válasza:
Régen volt egy barátom, akivel azt játszottuk, hogy egyszer belementünk ebbe a témába, körülbelül teljesen ugyanez, úgy gondoltam, hogy sejti hogy nekem többet jelent, ezért elkezdtem hangoztatni, hogy mennyire szeretem a barátaimat, és hogy ő milyen jó barátom.
Aztán leittuk magunkat a sárgaföld alá, és kiderült, hogy ő is szeret engem, és úgy érezte magát, ahogy te érezheted most.
Tudok egy helyet, ahol olcsó a sör.
5/5 anonim válasza:
Szerintem hívd el randira. Ha igent mond a meghívásra úgy érzi lehet köztetek valami, ha pedig nemet akkor törődj bele, úgy is lesz másik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!