Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúk! Milyen esélyeim lehetnek így szerintetek? Lent.
nálam is ugyanez van, lelkitárs..:(
18/l
az esetlenség nem baj:)) azt meg kell tanulni kezelni. világ életemben kétbalkezes voltam, és mindaddig valóban furán néztek rám míg nem tanultam meg kezelni... nevess magadon, és veled fognak nevetni, nem rajtad :)
egyébként ha félsz, van rá egy ötletem. egy srác barátommal csináltam ezt, szegény nagyon nagyon félős volt. levittem Szegedre, hogy ismerkedjen. igazából csak terápiás céllal, emrt az mesze van, de épp ez volt a lényeg. keress te is egy messzebbi várost, menj le egy szórakozóhelyre vagy csak egy nyüzsgő térre, és teljesen arcátlan módon próbálj meg flörtölni, pasikat felszedni. tedd oda magad. ez azért jó mert: ha nem jön össze, elküldenek, este bulizol egy jót hazajössz és elfelejted. kipróbáltad magad, hogy mi az ami még fekszik neked és mi az ami már túlzás, nem "éles" szituban kell majd meglepődnöd saját határaidon. és semmi következménye :)
Igen,jol mondja az elozo!Ha kicsit ugyefogyott vagy,az meg aranyos is lehet a sracok szemeben.Nekem pl. egyaltalan nem tetszik az Angelina Jolie-fele kemeny csaj-imidzs,egy esendobb,"vedelemre szorulo",bajos lany sokkal vonzobb a szamomra.Csak arra figyelj,hogy ne zarkozz be.A "lebogestol" valo felelem csak illuzio,ne torodj vele.Valojaban nincs mit vesztened.Vonzo,csinos lanykent konnyu dolgod van,oltozz szepen,mosolyogj es benazz nyugodtan:)
A tapasztalat hianya sem akadaly,inkabb az a ciki szerintem,ha egy lany tulontul profi szexualis teren.Nekem ilyenkor mindig eszembe jut,vajon hany ferfival "gyakorolt" elottem,es valahogy elmegy a kedvem.Szoval ne szegyelld a tapasztalatlansagod sem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!