Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek az szemétség, ha egy srác/férfi több lánnyal/nővel randizgat párhuzamosan, amíg egyikkel sem jön össze semmi komolyabb, mint ártatlan randizás?
utolsónak, a "kiélni magát" rendszerint azt jelenti, hogy fűvel-fával mindent....
S amúgy akkor mi van azokkal, akiknek bármiért nem volt ilyen kiélem magam időszaka? Azt lehet temetni, mert úgyis válni fog előbb-utóbb?
én a kiélni magát alatt nem azt értettem, hogy mindenkivel összefekszik, hanem azt, hogy akit meg akar szerezni, azt megszerzi, együtt vannak, aztán ha 1 hét múlva más tetszik meg neki, akkor otthagyja. szerintem ez teljesen normális.
Azokat pedig nem kell temetni, ahogy te mondtad, mert egy válás nem a világvége, attól függetlenül még lehet utána, vagy esetleg közben normális élete. Csak lehet, hogyha nem "éli ki magát" a kell ő időben (tinédzser korában), akkor a házasság alatt fog előjönni az, hogy minél több nőt/pasit összeszedjek, és ha megunom, akkor megyek a következőre.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!