Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Igaz hogy a fiúk nem is izgulnak randik előtt? Fiúk és
lányok válaszát is várom.
Már hogyne izgulnának! Csak ők nem amiatt, hogy hogyan viselkedjenek, hanem azért, hogy mit hogyan csináljanak. Ők ugyanúgy órákkal előtte elkezdenek készülődni, meg ilyenek... Csak az a különbség, hogy ők nem játsszák meg magukat, hanem olyannak mutatják magukat, amilyenek. A lányok sokkal inkább képesek arra, hogy megjátsszák magukat, ha a cél egy fiú lenyűgözése!
2011. máj. 21. 11:55
Hát azért... Az erős túlzás, hogy a fiúk nem játsszák meg magukat :D Éppen ugyanolyan mind a két ember, egyéniség kérdése az izgulás, nem pedig nem kérdése :)
2011. máj. 21. 12:00
Én régebben izgultam, most már nem is nagyon hívok randira senkit, v ha igen, az esélytelenek nyugalmával készülök.
2011. máj. 21. 12:00
Nálam nem igaz. Az első előtt mindig nagyon fosok. Bár eddig még olyan sokszor nem volt rá alkalmam.
17/F
2011. máj. 21. 12:54
az első elött,kicsit izgulok.
azon gondolkodok,hogy milyen lessz a lány,mivel tudom megnyerni.ez régebbre igaz.
mostanában azon van az izgalom,h ne egy koszfészket vigyek randira.a nők megnyerése megy már rutinból.
készülődni készülődök természetesen 1 órával elötte.
fürdés,borotválkozás,fogmosás,hajzselé.
elmegyek óvszert venni,mert általában hamar be tudom játszani a lányoknak.
24/ff
2011. máj. 21. 13:01
dehogynem néha még most főlleg ha koléganőt hívok el,mert ugye a melóhelyen más az ember és kitudja,hogy mijen benyomást teszrá a valódi én.
2011. máj. 21. 14:43
szoktam izgulni, pasi vok
2011. máj. 21. 15:13
szoktam izgulni én is, de az azért k.rva nagy baromság hogy előtte órákig készülődnék :D
izgulok oké, de semmit sem szoktam készülni, indulás előtt 20 perccel kapom magam össze, ennyi
23/f
2011. máj. 23. 14:39
Én régebben halálosan izgultam, de előtte találkoztam valamelyik bnőmmel és megnyugodtam. Most már nem izgulok még ha nagyon érdekel egy srác akkor se úgyis csak olyannal randizok akivel szívesen találkozok. A srácok szerintem jobban izgulnak mert az ő feladatuk, hogy a lány jól érezze magát és szerintem félnek a visszautasítástól.
2011. máj. 23. 14:56
Régen izgultam, de miután letudtam pár randit és többnyire én dönthettem el, hogy legyen-e folytatás, megnyugodtam.
Zuhany, hajmosás, borotva... ennyi.
35/F
2011. máj. 23. 16:07
Kapcsolódó kérdések: