Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lehet sikere a fiúknál nagyon félénk, könnyen zavarba jövő lányoknak?
Aki mondjuk a randin felborítja zavarában a poharat...
megkérdezi ugyanazt 2szer...
nagyon elpirul, szinte elvörösödik... :)
Röhögni fogsz de valahogy csak az ilyen csajokat értékelem valamire. A pushuposokat amit írtam, csak alkalmira tudom elképzelni pont a személyiségük miatt. Az egyik jön másik megy, "fogyóeszköz"
Szóval örülj, hogy nem tartozol közéjük, ha találsz egy normális srácot értékelni fog.
én pont az ilyen lányokat preferálom, és szerintem irtó szexy ha egy lány elpirul, elvörösödik :)
hány éves vagy? :)
25/F
Kedves 20:08-as csaj!
Látod, van esélyünk, de még milyen! :)
hát ha privit is írnál még több esélyed lenne ;))
21:18
25/F !
És a 20:08-as csaj? Az nem érdekel?
Még sosem volt szerencsém ilyen lányt randira hívni, csak ennyi hibája lenne szerintem ez úgysem olyan probléma ami kibírhatatlan.
Lányok nyugalom, ez nem gond.
kérdező:
nem ismerlek egyikőtöket sem, ergo nem tudhatom, tőlem ő is írhat, bár kétlem hogy bármelyikőtök is megtenné mivel félénkek vagytok..., de hát itt netne meg máshogy nehéz elkezdeni az ismerkedést, ez van :/
a javaslatom fennáll, írj privit, azt meg te tudod, hogy élsz-e ezzel :)
25/F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!