Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit kellene tennem most?
Nos, kicsit bonyolult a sztori. Van egy lány, már két éve tetszik nekem. Volt barátja, nemrég szakítottak (közben nekem is voltak persze kapcsolataim, de mindig is tetszett) és szerintem bejövök neki. Mosolyog, szemez, meg kérte, hogy maradjak és beszélgessek vele meg ilyenek. De az egyik legjobb barátom is hajt rá. Ami zavar, hogy én erről nem nagyon beszéltem a barátomnak, ő pedig végig nyílt lapokkal játszott és azt mondta, hogy szerinte vonzódnak egymáshoz, meg áradozott, hogy szerinte mennyire jó csaj meg ilyenek. Szóval mit kellene tennem? Szerintem a lány engem választana a barátom helyett (már a volt barátja előtt is tetszettem neki szerintem, de még töketlen kisfiú voltam akkortájt).
Mindenki 18 éves. Köszi előre is a válaszokat/gondolatokat.
Szia
Bátran startolj a lányra. Attól, hogy a barátod is ráhajt, az semmit nem jelent, mivel úgyis a lány fog választani. Ha, esetleg Téged választ, és ezzel a barátod megharagszik rád, akkor az nem is igazi barátod. Egy barátság véleményem szerint többet ér minden nőnél/pasinál. Ha ezt a barátod képtelen felfogni, akkor így járt.
szia!
Szerelemben és háborúban mindent szabad! :-)
Mondd már meg a lánynak, hogy mit érzel és lezárul az ügy!
Ha a barátod igaz barát, lehet, hogy haragudni fog, de egy idő után megbékél!
Hajrá!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!