Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Csajok! Ez a mozdulat mit jelent?! (böv lent, segíts légyszi^^)
Régóta töröm az agyam rajta, de erre az egy mozdulatra, mozdulatsorra nem tudok rájönni, mit jelent nálatok:
Ha beszéltek egy pasival, és közben valamelyik tenyeretek a dekoltázsotok fölött a szegycsonton.....majdnem mint mikor esküszünk csak középen nem kissé balra....
ez a mozdulat mit jelent?! rengeteg nőnél tapasztalom mikor beszélek velük, és egyéb testjeleket nagyon jól olvasok, de ez mindig kifog rajtam.....
hű oolyat én is szoktam...
de meg nem tudom most így neked mondani hogy miért...:D szerintem nem elzárkózásból.
ha ezsembejut majd figyelem magam és leírom mire jutottam.
Én akkor szoktam ezt csinálni,ha :
1,zavarban vagyok
2,fel akarom magamra hívni a figyelmet
3,unatkozom.
Remélem,segítettem.:D
79 es kösziiiike...:P ari vgay, és ne felejtsd el írni vissza...a tapasztalotkat...:P
utána válaszolónak is köszönöm...:D és rem nem a 3. van mindig...:P
80 assss
XD XD XD XD XD
SZAKAODOOOOKKKK::::P
bár ez lenne...:P :P :P :D
Én nem hiszem hogy minden testbeszédből ki lehet olvasni éppen mire gondol az illető. Én szoktam odatenni a kezem minden tudatos dolog nélkül... Aztán lehet a tudatalattimban van valami! :DD Bár a kézgesztusaim csak akkor használom ha fel akarom hívni magamra a figyelmet
17/L
Tehát akkor elkönyvelhetjük ezt a mozdulatot annak, hogy tetszek, bejövök a csajnak?!
huh remélme ígyvan, mert akkor ez feltenné az i-re a pontot....:P :P :P
arra jutottam hogy midnenképpen olyan szituációkban amikor érdeklődök. nem feltétlen pasi iránt, de mindig olyankor mikor figyelek, szóval szerintem jó jel is lehet akár, bár irtózom a jelektől és nem akarlak erre bíztatni:D
de nálam legalábbis nem negatív szitukban jön elő.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!