Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Miért az ilyen félre nyalt...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért az ilyen félre nyalt hajú,30kilós gy*kerek jönnek be a mai 13-15éveseknek?

Figyelt kérdés

Nem értem... Van egy gyerek félre nyalt haj,csőnadrág kint a "rózsaszínű" boxer... Ez tetszik a lányoknak??? első nap már 5-en másztak utána. Bezzeg én meg mindenkinek csak haver vagyok. Pedig állítólag nem vagyok csúnya és nagyon sokan bírnak :) Csak akkor lesz esélyem ha bu*it csinálok magamból? Főleg hogy a gyerek nem is szerelmes egyik lányba se hanem csak a külsőt nézi és 1hét után dobja őket. Én meg itt várok és próbálok is közelebb kerülni 1-1 emberhez, mikor én tényleg nem 1 hétre akarom és semmi :S

Vélemény?

2011. máj. 19. 22:14
1 2
 1/18 anonim ***** válasza:
Ez a kérdés már engem is foglalkoztat egy ideje. Mostmár egy normál pasi szóba sem jöhet a lányoknál, csak az ilyen cicafiúk?
2011. máj. 19. 22:19
 2/18 anonim ***** válasza:
szia nálunk is van egy ilyne gyerek rózsaszin boxer undoritó és nem nekem nem tetszik paraszt is az a fura minden bnőm oda van érte viszon a srácnak én kellek xD de teszek rá nagy ivből :)
2011. máj. 19. 22:22
 3/18 A kérdező kommentje:
Ezek nem is fiúk... :S Vérbeli ratyik... :)
 4/18 anonim ***** válasza:
100%

Miért? Neked olyan csaj kéne aki az ilyenekre bukik ? :D

Én is régen mindig agyaltam ilyeneken hogy miért ezek jönnek be ezeknek vagy azok azoknak, aztán rájöttem hogy engem nem veszélyeztetnek mert nekem alapból nem kéne olyan, aki azokkal van egy értelmi szinten. Tegyél így te is.

5/18 A kérdező kommentje:
ja igen az a másik, hogy bunkó is meg paraszt... És ennek ellenére...
2011. máj. 19. 22:23
 6/18 A kérdező kommentje:

Tyukver!

Hát csak hogy egy csajnak is tetszett akivel járt is kemény 4napig (dúlhatott az igazi szerelem) és az a csaj pl nekem is eléggé bejövős :) Csak hát esélyem sincs szerintem... :S

2011. máj. 19. 22:25
 7/18 anonim ***** válasza:
Akinek mégsem a nyálcsávók kellenek, azok talán azért hanyagolnak, mert hisztizel és általánosítasz.
2011. máj. 19. 22:25
 8/18 anonim ***** válasza:

Kívülről bejövős oké én elhiszem, de belülről ?

Szerinted kijönnél vele, meg lenne közös témátok ?

Bár nem tudom Te mit keresel egy lányban :)

Amúgy meg próba szerencse ;)

2011. máj. 19. 22:28
 9/18 A kérdező kommentje:
már beszélgettem vele és vannak közös témák,jó fej meg minden. Simán eltudnék képzelni vele bármit.
2011. máj. 19. 22:31
 10/18 A kérdező kommentje:

A válasz írója 75%-ban hasznos válaszokat ad.

A válasz megírásának időpontja: ma 22:25

Nem vagyok hisztis és ezt sosem említem meg senkinek. Csak már kikívánkozott belőlem. Olyan jó lenne már valaki :( Neki meg senki se jó és ott nyalták a talpát!

2011. máj. 19. 22:33
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!