Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Tetszem neki? Szerintetek lehet ebből több? :o
Figyelt kérdés
Nemrég Fb-n bejelölt egy ismerősöm akit nagyon rég láttam.:)(18/F)Sokat szoktunk beszélgetni msn-en és mikor ahhoz a témához lyukadtunk ki hogy szerintem nem vagyok egy valami szépség ő azt mondta hogy számára tökéletes vagyok.Ezen meglepődtem mert nem sok fiútól hallok ilyet.:DD Mint kiderült pár napja szakított a barátnőjével,de már akkor is ilyeneket írogatott.2011. máj. 19. 05:53
1/4 anonim válasza:
Tetszel neki, de a fiúk általában nem szeretik az önbizalom hiányos lányokat, csak úgy mint fordítva. Szóval egy szót se többet, hogy nem tetszel magadnak.
Kezdj el vele beszélgetni, kérdezd meg, hogy van, aztán a többit majd megtudod.
Szerintem van esélyed. Sok sikert.
2/4 A kérdező kommentje:
Nem az hogy nincs önbizalmam mert mindenkinek van egy kicsi.Csak tudom hogy nem vagyok az , habár mások szerint igen is az vagyok.xd Köszönöm a választ:)) Hát remélem ! : )
2011. máj. 19. 06:33
3/4 anonim válasza:
Sok olyan barátnőm van, aki szép mégis magát csunyának vallja. Azt nem tudjuk megváltoztatni, hogy mit gondolj magadról, de azt azért elmondom, hogy nem attól szép egy csaj, hogy festett a haja, műkörme van,s hagyja, hogy csodálják az úton a melleit.
Attól igazán szép egy nő ha legrosszabb esetekben is képes mosolyogni, megölelni másokat, jobb kedvre bírni. Egy női mosolynak nagy az értéke.
4/4 A kérdező kommentje:
:))))
2011. máj. 20. 05:49
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!