Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért ekkora parasztok a mai lányok? Lányok is válaszolhatnak. Kicsit durva lesz, de igaz.
Tehát, nem tudom, hogy ezt tanulják-e otthon, vagy már eleve így születnek, de én nem értem, miért kell parasztnak lenni? A kérdés kétrétű: Ha írsz egy lánynak egy társkereső oldalon teljesen korrekt levelet, semmi sértőt, mi készteti arra a lányt, hogy úgy tegyen, mint aki nem is létezik?? Legalább egy annyit, hogy "köszi, nem rád gondoltam" vagy két szót, bármit! De hogy ekkora parasztnak kell lenni, hogy SEMMIT nem reagál mondván "vegye már észre magát, ha nem írok, értsen belőle!". A kutyámnak több tiszteletet adok, mint a mai lányok többsége az embereknek! Gusztustalan. Nem tudom, mit szülnának ezek a lányok, ha pl. a munkahelyen, bárhol, pl. boltban így reagálnának feléjük. Hogy sehogy! Mert "Reszelem a körmöm, nem szólok hozzá, majd csak észreveszi hogy menjen át egy másik kasszához." Engem úgy tanítottak fúként, ha valaki megszólít, vagy rám köszönöm, legalább annyi tisztesség legyen már bennem, hogy visszaköszönök! A mai lányokat mire tanítják otthon a szüleik? Erre a puritán hozzáállásra?
A másikhoz csatoltam egy videót. Ugyanez a helyzet, ha szórakozóhelyen ismerkedni próbál egy fiú. A leggusztustalanabb, amikor a lány elfordul és úgy tesz, mintha a fiú ott sem lenne! Jó, lehet gyenge a szövege, mert nem gazdag, seggedet kinyalom családba született a srác, ettől már nem lehet neki bármit mondani kedvesen? Hogy bocs, van barátom stb... A videó rejtett cam felvételes, érdekes megnézni, bizony mekkora gusztustalan viselkedés ez lányoktól. Csóri fiúk, jó hogy nem mernek kezdeményezni. A link, ahol a video (pár perces 6 MB) megnézhető. Angol, de a látvány magáért beszél.
szerintem akkor is feleslegesen rágod magad ezen...semmi értelme...jó legyen csak 15 százalék...nem érdekel én tudom hogy közéjük tartozom. képzeld sok oldalon fent vagyok, sok ajánlatos levelet kapok és mindnek vissza írok igaz hogy sablon szöveget:"aranyos vagy de van barátom"...de vissza írok...
a másik meg szerintem had döntse el mki magában hogy kinek akar vissza írni és kinek nem...
És képzel kaptam nem egy olyan levelet is hogy :"de csöcsbe b*sználak"....ez udvarlás? vagy pl tnap a chat.hu-n kaptam egy ilyen levelet: "de a szádba raknám..." ez udvarlás??? akkor kérdem én?! a pasik mér ekkora parasztok??? mikor ir egy csaj ilyen levelet egy pasinak hoyg "hú de leszopnálak" vagy akármi?!?!?!
Szerintem még mindig nem az a baj h a lányok v a fiúk milyenek, hanem h totálisan rossz közegben akartok csajozni/pasini. Mindaddig kapjátok a bunkózást amíg nem szoktok le a diszkókról.
Egy meg nem válaszolt levélen meg nem kéne kibukni, mert te nem ismered, ő nem ismer, nem írt vissza, na bummm.
Szerintem ez az egész kérdés lényege hogy a mai világban a fiúknak milyenek kell lenniük hogy MEGFELELJENEK a nők elvárásainak vagy egyedül is maradhatsz kit érdekel alapon...
lássuk csak egy átlagos srác mit vár egy lánytól :
- kedvességet
- átlagosan jó testet (nem kell hogy tökéletes legyen)
- alapműveltséget
Egy lány "általában" szal biztos vannak kivételek.
- legyél gazdag
- nagyon jól nézz ki, kigyúrt legyél v. nagyon magas vékony
- eszes legyél,mindenhez érts
- lehetőleg a farkad is legyen átlag feletti
És akkor jönnek a gizda kiscsávók akik azért csinálják mindezt hogy szerezenek csajt és (minden olyan srácnak akinek nincs csaja elmodhassa hogy igen nekem van te meg lúzer vagy).
Összeségében arról van szó hogy a mai világban minden csajra jut 10 fiú és ez nekik igy nagyon kényelmes a fiúk meg próbálnak minnél jobban kitünni a többiek közül hogy talán igy kapnak egy lányt. Egyre többet hallani mostanság 20 feletti szűz nem csúnya hanem átlagos fiúkról ez mind ide vezethető vissza.
Nos nekem mik az elvárásaim, csak összehasonlítás képpen:
Legyen átlagosan jól kinéző- értsd valami tetszen meg benne-persze kövérek, hájasak kizárva mert nem gerjedek rájuk, ellenben én sem vok hájas, úh ezt nem lehet indokolatlan elvárásnak nevezni
legyen kedves, és okos(ne Einstein, de ne legyen sötét v buta)
Nálam legalább 7 cm-vel legyen magasabb (magas sarkú miatt) Ez az én esetemben 178cm
Ezek szerinted irreális elvárások?
Túl magasra tettem a lécet, és a listámnak úgy kéne kinéznie, h legyen randa, nálam alacsonyabb olyan hülye legyen aki azt se tudja, h ki volt Jókai, de ha kérhetem egy kis bunkóság sem ártana????
A válasz megírásának időpontja: ma 16:32
A 20 feletti szűz srácok azért szüzek ma már egyre többen,mert egyik sem kezdeményez,vagyis nem mer v ha igen,akkor vmit mindig elszúr v nem jön be sok lánynak.
Sokak ezek közül csak a fullos csajt keresi és nem adja le a szintet egy kicsit sem és itt sír,hogy 20 felett még nem volt senkije sem.Ugyanúgy 20 feletti szűz lányok is vannak szép számmal egyéb okok miatt és amit te említettél az csak egy réteg.ki kell nyitni a szemeteket és meglátjátok,hogy több lánynak is bejöttök,csak azt sose veszitek észre,sajnos.
Pontosan így van.
De amikor este egyedül vannak az ágyukban, akkor pedig sírnak, hogy nincsen senkijük.
Azért csinálják egyébként, mert semmi máshoz nincs tehetségük éps csak ekkor érzik magukat valakinek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!