Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mennyire zavarja a fiúkat egy állandó fogszabályzó egy lányon? L/17
sziasztok, az lenne a gondom,hogy nem vagyok megelégedve a mosolyommal ( nem, nincs nagy probléma, de a képeken akkoris hülyén áll két fogamtól a szám) szóval ezért arra gondoltam ,hogy így 17 éves fejjel csináltatok egy éjjel nappali fogszabályzót,hogy gyorsan helyretegye a fogaimat ( bár az orvos szerint 1-2 évbe ígyis bele fog telleni, mire lesz eredménye) szerintetek megcsináltassam akkor vagy ne?
Fiúkat vajon nagyon zavarja? :/
Cáfolnám az első hozzászólót! Abszolút de nem zavaró tényező a csókolózásnál, ezt 3 év rögzített fogszabályzó alatt kitapasztaltam. Azért mert a fogaid külső felszínén vagy egy kis drót, az még nem akadályoz semmiben.
Tapasztalataim szerint nem zavarja a pasikat, legalábbis akikkel én találkoztam :P
és ha már itt tartunk, melyik az a tipus ami kevésbé látszik.. ( árakat tudnátok mondani esetleg?)
Jah és Bp környékén kéne egy jó fogorvos.. itt a városban egyik fogorvosban se bízom.. :/
Szard le azt magasról, akinek nem tetszik, csúfol, gúnyol ez miatt. 17 éves vagy, most még olcsón meg tudod csináltatni. 2 év múlva egy neked tetsző mosollyal, sokkal magabiztosabban fogsz tekinteni a világra.
Egyébként ha tudod úgymond viselni, akár a szexepileddé is válhat a fogszabályzó.
Nekem is volt fogszabályzóm, páran bepróbálkoztak, de mivel nem vettem fel a kesztyűt, el is hallgattak. Így utólag visszagondolva abszolút megérte, mert utána végre mertem mosolyogni röhögni teli pofával anélkül, hogy szégyenkeznem kellett volna a kesze-kusza fogaim miatt.
Szia!
21 éves fogszabis srác vagyok :)
előtte fel se figyeltem rá hogy van-e bárkinek fogszabija, mióta megvan kiszúrom 20méterről is :D
Az a helyzet hogy nagyon tetszik ha egy lánynak fém fogszabija van :) Egy fórumban már leírtam valahol, hogy kb amióta meg van a fogszabim titkon azt remélem, hogy megismerek egy fogszabis tündelányt :)
Az elején ha még negy a gubanc nem fest valami túl jól, de pár hónap után rendbejönnek a dolgok, legkésőbb félidőben már szép mosolyod lesz és a fogszabi úgy hat rajta mint valami.. fogdísz vagy gyöngysor, vagy nem is tudom :) Aki hordja az mindig az ellenkezőjét állítja, én sem látom szépnek a sajátomat, de hidd el, hogy sok embernek tetszik :) Sőtt van aki csak emiatt figyel fel az emberre :)..
Úgy van, hogy amig 18 alatt vagy sztk-ban "ingyen" (azthiszem 20%-ot kell befizetni) megcsinálják, utána viszont bárhova mész fizetned kell.
Az én dokinőm híres, jó és olcsón dolgozik, ha kell majd megadom az elérhetőségeit (pilisvörösvár, vonattal 1 óra a nyugatitól), de ő nem sztk-s. Nála 1,5éve mikor csináltattam a fém 80ezer volt ívenként, vagyis ha alulra-felülre is kell akkor 160, és van a fehér porcelán, az 120 ívenként (alulra-felülre tehát 240 ezer). nem kis pénz, ezért javasoltam az sztk-sat). Ezen felül havonta kell látogatnod ami eddig 3ezer forint volt /látogatás, de most ugrott fel 4ezerre (két év alatt azért ez is 48ezer) és vannak még alkalmi kiadások. nekem mire elkészül benne lesz 300ezerbe. hát bizony.. nem kevés :P és nekem csak felül porcelános mert alulra nem lehetett tenni. De a porcelános is látszik, ugyanis keresztbe kell futnia egy drótnak ami elég vastag.
Létezik teljesen láthatatlan, belülről rakják fel, de az félmillióba kerül ívenként :P na jó lehet hogy van ahol kicsit kevesebb :P...
...
Ha van kérdésed majd tedd fel, szivesen válaszolok, de amúgy csomó fórum van ahol szivesen segítenek neked :)
Semmi ok az aggódásra, ha eddig érdeklődtek a fiúk ez után is fognak, ha eddig nem érdeklődtek lehet ez meghozza a kedvüket :)
A dokiválasztásról annyit, hogy menj el többhöz, minimum 3-at javasolnék, de a 2 kötelező :) Amelyik komolyan veszi a dolgát az készíttet fogfilmet (röntgent) hogy lássa mi van belül.. nyugodt, kedves válaszol minden kérdésedre...
Amúgy nem értem az osztálytársadat alapul véve mitől tartasz :) azt írtad neki mindig volt hapsija :)..
Na mindegy...
Sok sikert :)
És ne halogasd, mert mindjárt Te is 21 leszel ;)..
Szia!
A kérdésed jogos, de erre nem tudok válaszolni :)
Ugyanis mintha olvastam volna olyat valakitől, hogy éjszakai neki megoldotta a problémáját... ugyanakkor nekem a dokim azt mondta, hogy az éjszakai az már nem állítható, csak arra van, hogy a rendezett fogakat a helyükön tartsa ameddig meg nem szokják a végleges "poziciójukat" :)... Tehát kb egy darab gumi/műanyag ami nem állítható.. ezért fontos rendszeresen minden este hordani, mert ha mégis elmásznak a fogaid, akkor már nem lehet korrigálni, újra fel kéne tanni az állandót...
De lehet, sőtt valószínű hogy éjszakaiból is több féle van, lehet, hogy van olyan ami neked jó (állítható), erre igazából egy doki tudna válaszolni. Mint ahogyan arra is, hogy mondjuk sztk-ban csinálnak-e neked fogszabit, mert ott állami támogatással csak úgy csinálnak ha szerintük indokolt. Ha szerintük nem az akkor meg kell győznöd őket, vagy magándokihoz kell menned :)
Akárhogyis, sok sikert ! "ha további kérdései vannak kérem hívja ügyfélszolgálatunkat" :P :D:D
Szia
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!