Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért néznek le, mert roma a barátnőm?
Hát egy picit furi...de azért nyugtass meg, hogy nem ezek a putris kis csitrik tetszenek!;)
Szerintem ez a mai helyzetben igencsak érthető...megy a rasszizmus kis hazánkban(véleményem szerint van alapja), és mindenkit lenéznek,aki máshogy gondolkodik.
Én békeszerető ember vagyok,de én sem rajongok az efféle "dolgokért"
Te tudod, a te életed,és ha boldognak érzed magad,akkor ne törődj senkivel,aki emiatt lenéz!
Az emberekben benne él a természetes rasszizmusos dolog. Érthető, hogy lenéznek mert nem egy "fehér" csajjal vagy.
És én is csak azt tudom mondani, mint a többiek; Ne törődj velük! A fő, hogy szeressétek egymást.
A kérdezőtől előre szeretnék bocsánatot kérni h itt oltom a népet, de ez nekem már komolyan mondom, hihetetlen..
Esküszöm, divat az, h lenézzék a cigányokat.. fúú ez úgy felhúzott, hogy összefexenek mindnekivel stb... Jézusom, ez egy akkora nagy baromság h hűha..
Szinte az ÖSSZES magyar csaj egy rohadt K*rva...azt se tudják hány F*sz volt már bennük 150x vetettek gyereket, de nem k*rvák.. van egy magyar csaj aki multkor úgy kiakasztott azt hittem pofán vágom.. járni akart vele egy cigány pasi, és nem járt vele, mert az mien lenne már, de azért megb*szatta vele magát, mert egy kört megért... és ien majdnem az összes.. jaj lenézem a cigányokat, mert azok retkesek, büdösek, szégyenek, de amikor nem láűt senki lesz*pom a f*szát, megb*szatom magam... aztán meg letagadom.. ne képzeljenek már oan sokat magukról a magyarok, nem többek mint a cigányok, csak a világ oan g*ci, hogy nem nézi h mit tesznek a magyarok, h mienek, csak a cigányok a rosszak, azok lehetnek akármien jók, neveltek, rendesek, akk is levannak nézve... fúú de felb*sszák az agyammm
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!