Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogy viselkedjek vele?
Figyelt kérdés
Van egy srác akivel péntek est ismerkedtem meg, egy baráti körben voltunk. Az este nagyon jól elvoltunk, és mondta h nagyon tetszem neki...másnap fel is hívott meg minden, tegnap elhívott randizni is, de tegnap mikor beszéltünk msn-en kicsit távolságtartó/közömbös lett. Szerintetek, hogy viselkedjek, hogy érezze h nekem is tetszik, de ne tűnjön úgy h nyomulok?!2011. máj. 16. 15:38
1/6 anonim válasza:
Én nem tudom, de mivel még csak pár napja ismered, esetleg lehetnél türelmesebb.
3/6 anonim válasza:
Viselkedj természetesen. És ne rejtsd véka alá az érzelmeidet. Ez még nem nyomulás. Ez udvarlás. A lányok szeretik.
4/6 A kérdező kommentje:
de ez az h lány vagyok...ne én udvaroljak:D
am igen pesti:)
2011. máj. 16. 15:45
5/6 anonim válasza:
A lányok is udvarolhatnak :P
Haladjunk a korral :D
Én is lány vagyok,van egy 3 éves kapcsolatom,de a mai napig udvarolunk egymásnak :)
Ha msn-en kitesz egy új képet,dícsérd meg.
Amikor találkoztok,tegyél megjegyzéseket az öltözékére,persze olyan lányosan. Ne úgy , hogy hú de fasza a nacid... :D
Légy mindíg kedves vele,ne káromkodj,azt a fiúk nem szeretik.
6/6 A kérdező kommentje:
Tegnap felhívott és olyan aranyos volt...pedig már letettem róla, hogy beszélünk még az nap. Mert nem volt msn-en, se face-en...én meg este nem voltam.
2011. máj. 17. 08:48
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!