Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
13/19 anonim válasza:
Borotválod a kezeid vagy csak a képen látszik úgy?
14/19 anonim válasza:
Szerintem helyes vagy. :)
Az utóbbi időben nagyon divatba jött a "nem vagyok meleg,de úgy akarok kinézni" stílus,de ahogy látom,akadnak még páran akik normálisan néznek ki.
15/19 anonim válasza:
szerintem jó, csak talán kicsi a fejed...:DD vagy nem tudom, de valami nagyon furii..:SS
16/19 anonim válasza:
tetszenek a gibbonkarjaid 20/f
17/19 anonim válasza:
Előnytelen szögből van fotózva, úgyhogy a testedről nem tudok véleményt mondani, de az arcod szerintem szép. :)
18/19 anonim válasza:
Sztem is előnytelen szögből vagy fényképezve, azért látszik kisebbnek a fejed:) de helyes vagy!:)
20/L
19/19 anonim válasza:
desukár vagy XDDD
ez nagyon aRAJos kép lol
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!