Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Hogyan "szólítsam le"?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan "szólítsam le"?

Figyelt kérdés

Van egy lány a suliban, régóta tetszik, most elhatároztam, hogy megpróbálom nyélbe ütni a dolgot, hátha...De nincs ötletem, hogyan kezdjem.

Csak menjek oda hozzá(nagyon kevésszer van egyedül, mindig barátnőivel van), vagy hogyan????

Sürgős lenne!

17/F

2011. máj. 15. 15:05
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
45%
Csak menj oda, a többi már a külsődön múlik!
2011. máj. 15. 15:06
 2/13 anonim ***** válasza:
100%
Így van, csak vegyél nagy levegőt és vallj be mindent. Akár barátnői előtt, biztos nem fog visszautasítani, kiröhögni, lenézni. Ugyan melyik lány ilyen? (nincs esélyed)
2011. máj. 15. 15:08
 3/13 A kérdező kommentje:
Itt nem az esélyekről van szó, azt nagyképűség nélkül mondom, hogy van, hanem a hogyanról...
2011. máj. 15. 15:11
 4/13 anonim ***** válasza:
Menj oda, akár ott vannak a barátnői, akár nincsenek és mond neki, hogy szeretnél beszélni vele. Aztán hajrá! Bátorság! Lassan vége a sulinak és annyi!!!
2011. máj. 15. 15:12
 5/13 anonim ***** válasza:

valami laza szöveggel, akármivel:

szia, veletek is g*ci a föci tanár? ! falra mászok tőle...

képzeld el mult órán feleltem nemtudtam semmit, és egyest adot....

háth fel voltam háborodva...:P :D XD

ezt csak röktönöztem, bármit nyomhatsz neki, közben mosolyogj, és vidáman, kedvesen add elő, mintha havernak mondanád .P (két leehtőség van: vagy veszi a lapot, szimpi vagy neki, ő is mosolyog, ls dumál veled tovább, vagy közömbösen néz, szürkén, nem figyel, és elejt csak egy kínos vigyort...)

erre majd mond valamit stb stb, eldumcsiztok, és suli után megvárod vagy iylesmi, együt beültök valahova, duma folyamatosan menjen, lökd a szöveget, persze ne összefüggéstelenül, hanem lazán, és őt is engedd szóhozjutni...:P vicces storykat mondj meg ilyenek...erre vevők :P

aztán ha látod hogy benne van a dologba terelheted komoylabbra is a SZót, hogy régóta nagyon tetszik neked, meg iylenek...:P és már van is egy csajod :P

2011. máj. 15. 15:14
 6/13 A kérdező kommentje:
Az utolsónak kösz, de még szívesen várom a használható ötleteket:).
2011. máj. 15. 15:31
 7/13 anonim ***** válasza:

fel ne szedjem helyetted?! XD

legyél kreatív kcisit..:P

2011. máj. 15. 16:16
 8/13 anonim válasza:

Hát, ha hozzám a föcitanáros dologgal jönnének oda, én szerintem néznék egy nagyot, hümmögnék és továbbmennék (még abban az esetben is, ha rohadtul tetszene a pasi, és odalennék érte)...

Pozitívum, ha kezdeményezel, de egy teljesen idegennel nem kezdhetsz úgy beszélgetni mint a padtársaddal. Keress valami közös dolgot (lehetőleg ne a sulival kapcsolatban, csak akkor, ha esetleg odavan a rajzért, ilyesmi...) próbáld keresni a helyzeteket, amikor beszélhetsz vele (büfénél sorban állás, ilyenkor esetleg előreengedheted; vagy a jó öreg véletlenül belemész dolog, majd úgy öt bocsánatkérés után el is kezdhetsz vele beszélgetni) de semmiképp ne nyomulj. A hirtelen-eléállok-és-megszólítom dolog nem minden csajnál jön be, a csendesebbek és visszahúzódóbbak között semmiképp.

2011. máj. 15. 19:34
 9/13 A kérdező kommentje:

Kösz.

Nekem is ez a bajom, hogy úgy odamenni nembiztos hogy jó.

Szerencsére van már közös pont(igaz iskolában), mostmár tudja nagyjából, hogy ki is vagyok, innentől nem fog hülyén nézni, hogyha ráköszönök csak úgy amikor elmegyünk egymás mellett.

Utána meg majd meglátom, hogy hogyan tovább:)

2011. máj. 15. 19:43
 10/13 anonim ***** válasza:

Odamész: "Hubazzzzeeeee!!!, de jó kannák!!! Egész nap töff-töffölnék a melleiddel...!!!! Eljöhetnél velem,- meghívlak egy epres fánkra, vagy etessük a down-kóros madarakat....??? de ha Te szolidabbra vágysz deszkázhatnánk együtt a 6-os villamos ütközőjén is".....

....vagy csak fogjam meg a kezed??? :-o

2011. máj. 24. 20:15
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!