Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hány éves egy tavaly végzett fogorvos Dr? (Részletek lenn)
Sziasztok! Arra lennék kiváncsi, hogy úgy nagyjából hány éves lehet egy tavaly végzett fogorvos doktornő? A helyzet az, hogy mindig gyűlöltem fogászatra járni, de mióta hozzá járok azt vettem észre hogy már nem félek oda járni sőt várom hogy mehessek... Talán elhívnám randizni de nem tudom mennyi idős lehet még csak megtippelni sem tudom. Igazából azt sem tudom párja van-e párja :D Végülis miért is tudnám, az orvosom... Csak ha 3-4-5 évvel idősebb talán nem is érdemes elhívni, mert nem venne komolyan.
Én 27 vagyok
Illetve a lányoknak mégegy kérdés... Általában 2-en 3-an vannak benn a rendelőben hölgyek. Egy vagy két asszisztens is ott tartózkodik. Erről mit gondoltok, nagyon gáz, vagy kellemetlen így megkérdezni hogy lenne-e kedve valamikor találkozni, vagy inkább hívjam ki? (Végülis az is annyira egyértelmű dolog szerintem :D)
Kérlek ne "cikizzetek" nem vagyok tehetetlen fajta, csak gyakorlatilag idegeneket nem szoktam elhívni, viszont nagyon megfogott Benne valami :D Kedves, szép, és jó érzés tölt el ha meglátom :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!