Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hanyadik randin történik meg általában az első csók?
nekünk a nulladokin
először megtörtént, másnaptól randizgattunk
Huh...én baromira féltem, 17 éves voltam, életem legelső csókja volt, nemcsak azzal a sráccal az első. Úgy 2 hónapon keresztül randizgattunk, nem igazán számoltam...:D
3.5 éve vagyunk együtt
21/L
Nem tartom romantikusnak és helyénvalónak, de szinte az összes kapcsolatom úgy alakult, hogy buliban "összejövés" (csók) és másnap randi, aztán járás... (Volt, amelyikből 2 év lett)
Mostani párommal is buliban csattant el egy csók, de már ismertük egymást régóta. (Másfél éve együtt.)
Mindezzel együtt úgy gondolom, az lenne a helyes, hogy buliban csak ismerkedés, beszélgetés, és első-második randin a csók.
Elsőn :)
Igen, ha nem éreztél semmit, akkor szerintem később sem fogsz:(
Életem legelső csókja volt és a harmadik randin történt úgy hogy előtte még nem is találkoztunk...
De szerintem nem baj ha még nem érzed szükségesnek a csókot. :) F/16
Nálunk is a nulladik randin történt meg az első csók. Utána randizgattunk.
Szerintem 16 évesen nem gáz, ha nem érzed fontosnak a csókot, de 21 évesen már szerintem fontos. Ha van vonzalom, akkor jöhet a csók is.
a csok a mai vilagban nem jelent sok mindent.
szerintem ha az elso randi utan nem tortenik meg, akkor onnantol nincs folytatas.Nekem ez a tapasztalatom!!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!