Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Csajok! Nektek milyen pasi...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Csajok! Nektek milyen pasi jön be? (lent több)

Figyelt kérdés
Mondjuk le is írhatnátok, de jobban örülnék ha képeket linkelnétek. Most inkább a külsőre lennék kíváncsi. Akár többet is, érdekel hogy milyen pasik jönnek be nektek. Olyan 16-20 között legyenek.
2011. máj. 14. 11:01
 1/8 A kérdező kommentje:
Ja, és lehetőleg ne sztárokat mondjatok, hanem simán hétköznapi srácokat.
2011. máj. 14. 11:03
 2/8 anonim ***** válasza:
100%
Ez egyénfüggő :O ne utánozz mást mert az gáz -.-'
2011. máj. 14. 11:04
 3/8 anonim ***** válasza:
100%

magas

barna erős barna vagy fekete hajszin

barna szem

izmos de nemiskell annak lenni csak ne legyen egy ilyen dagadt vagy nyeszlett

cipője ne legyen koszos és normálisa öltözködjön

2011. máj. 14. 11:06
 4/8 anonim ***** válasza:
nem tipustól függ hanem kisugárzástól.tegnap leszólitott egy olyan csávó, aki ugy alapból nem lenne az esetem, de nagyon megnyerő volt a stílusa és mostmár bejön.. szóval szerintem az a lényeg hogy legyél magabiztos, meg ne legyél papucs. és legyél önmagad. jó, meg azért adjál magadra. de minden lánynak más az esete
2011. máj. 14. 11:08
 5/8 anonim ***** válasza:

Huh hát linket nem tudok adni..mert a gugli szinte csak híres embereket tud kidobálni...

Nos,hát nekem is barna,vagy fekete haj,erős barna vagy fekete szemek...nekem sem számít,h izmos e vagy sem,de azért ne fújja el a szél,meg azért ne is legyen túlsúlyos...Legyen igényes,ne legyen retkes a körme sem,és itt jön az,amit sok lány cáfol legyen a kinézete rossz fiús...de a belsője meg ennek az ellentettje :)

2011. máj. 14. 11:09
 6/8 A kérdező kommentje:

De félreértitek! Én senkit nem akarok leutánozni (1.), és nem is fogok átalakulni olyanná amilyet mondtok, csak kíváncsi vagyok.

de azért köszi a válaszokat.

2011. máj. 14. 11:10
 7/8 anonim ***** válasza:

Ne sztárokat..bocs az off-ért.:D de másnak a képét nem rakom ki,mert az milyen már :DD

de azért. itt van párkép..h milyen stílus és h néznek ki akik úgy bejönnek:)

[link]

[link]

[link]

[link]

[link]

De szerintem,nem a szemszín,nem is a hajszín dominál! Mert először az összkép számít..és ha úgy tetszik,akkor mindegy h milyen.:)) lehet vékony,lehet dagadtabb..lehet izmos lehet vézna...itt az összkép és a kisugárzás a lényeg:)

2011. máj. 14. 12:17
 8/8 anonim válasza:
egyszerű :D magas, a hajszíne mindegy, szemeszín mindegy, haj stílus: félhosszú, stílus: deszkás :D
2011. máj. 15. 14:42

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!