Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Tudna adni valaki linket Mex...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Tudna adni valaki linket Mex Deluxe dvd-hez?

Figyelt kérdés

ha jól tom 3 dvd-je van ebből 1 is elég, de minél több annál jobb.:) torrent vagy csak sima link lényegtelen.

előre is köszönöm.

2011. máj. 14. 02:07
 1/10 A kérdező kommentje:
aki nem tudná. ő jó a csajozásban és hasznos lenne a dvd. sztem nem csak nekem. =)
2011. máj. 14. 02:08
 2/10 anonim ***** válasza:
0%
Te komolyan elhiszed ezt a sok PUA-baromságot? 1 mondatban össze lehet foglalni, h valójában mi a kulcs a csajokhoz: jól kell kinézni és gazdagnak kell lenni.
2011. máj. 14. 07:31
 3/10 anonim ***** válasza:
Hát ja nem hátrány a pénz de ha már van egy átlagos kinézeted meg jó szöveged akkor könnyű lányokat meghódítani.
2011. máj. 14. 09:29
 4/10 anonim ***** válasza:
54%
Semmivel se könnyebb, ha jó a szöveged. Max amiatt lehet vki sikeresebb ettől, mert több csajnál próbálkozik, h tesztelje a módszereket, és a nagy számok törvénye alapján összejön. Persze úgy is csak akkor, ha megüt egy átlagos szintet külsőre, mert aki csúnya, az soha nem fog kelleni egy lánynak se.
2011. máj. 14. 10:33
 5/10 A kérdező kommentje:

nem értek veletek egyet. én kipróbáltam indirect nyitást és lett egy telefonszámom. szal nem akkora baromság. =) most jön az, ha megy neked, akkor minek a dvd.... azért mert nem szeretnék itt leragadni ezzel a tudással.

deh még mindig nem tudott senki linket adni

2011. máj. 14. 12:21
 6/10 anonim ***** válasza:
Ha annyira kell neked, akkor írd be google-be: Mex Deluxe torrent
2011. máj. 14. 12:28
 7/10 A kérdező kommentje:
szted mit csináltam eddig? ez nem olyan dolog amire nagyon rá van állva a google
2011. máj. 14. 13:27
 8/10 A kérdező kommentje:
írjon már vki egy linket pls ami jó is.
2011. máj. 16. 21:38
 9/10 anonim válasza:
Na találtál ?
2011. okt. 26. 09:47
 10/10 anonim ***** válasza:

NEM talált a ku*va anyátokat már!

Nekem is kellene a DVD.

Fa*zomat már. Ne irogassátok, hogy google, meg, hogy keresd meg.

Szerintem miért írunk ki kérdéseket?

Ha meg csak pofázni akarsz és nincs válaszod, akkor menny oda egy ba*zott kidobóhoz!

Gyökér!

2013. dec. 1. 01:02

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!