Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Egy lány hogy szólítsa a fiúját?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Egy lány hogy szólítsa a fiúját?

Figyelt kérdés
PL.: kedves de azt inkább a fiú mondja a lánynak vagy mit te ördögfajzatom vagy mit?XD
2011. máj. 13. 21:58
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:

Mondjuk a nevén??? o.O

És akkor lehet, hogy nem kap öt perc után agyvérzést a csajától.

2011. máj. 13. 22:01
 2/11 anonim ***** válasza:
mondjuk a nevén... vagy valami becenevén... én pl a férjemet a becenvén hívom vagy egyszerüen azt mondom neki, hogy "drágám"... habár ha még csak jártok, a drágám túl sok lehet... valami aranyos becenév szerintem belefér.
2011. máj. 13. 22:02
 3/11 anonim válasza:
Én Drágámnak, Kicsimnek, Kedvesemnek szoktam nevezni :) De ha úgy van, akkor Szivi, vagy Baba :P
2011. máj. 13. 22:02
 4/11 anonim ***** válasza:
Szívem, drágám... de csak akkor, ha kedveskedni akarsz neki valamiért :D szerintem ezek még annyira nem gázak, de általában jobb ha a nevén.
2011. máj. 13. 22:03
 5/11 anonim ***** válasza:
100%
Négyszemközt a nevén. Társaságban megteszi az is, hogy : figyelj csak, te Szex-isten, vagy hasonló...
2011. máj. 13. 22:05
 6/11 anonim ***** válasza:
Én is szeretem, ha a nevemen szólítanak, de nem sértődök meg akkor sem, ha a lány kitalál valamilyen becenevet, ami nem sértő, inkább kihangsúlyozza valamely jó tulajdonságomat...
2011. máj. 13. 22:13
 7/11 anonim ***** válasza:
100%
Én csődörnek hívom, vagy a becenevén...
2011. máj. 13. 22:18
 8/11 A kérdező kommentje:
köszi:DAz utolsó nagyon jóh^.^
2011. máj. 13. 22:22
 9/11 anonim ***** válasza:
Én társaságban a levén szólítom, mikor ketten vagyunk akkor néha becézem, pl hogy "mivan édes?" vagy "szia szivem" de azért ezeket se mondom álladóan. ritkán szoktam azzal húzni hogy cicus, vagy cicuka, de mivel ő a férfi, ez nem tetszik neki annyira :D
2011. máj. 14. 08:45
 10/11 anonim ***** válasza:
babam, szivem. En igy szolitom a fiu barataimat is :)
2011. máj. 14. 10:19
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!