Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan legyen az ember hüvös olyannal, aki nagyon tetszik?
Banális kérdés, tudom, de szivesen hallanák több véleményt, ki hogy látja ezt a dolgot.
Azokkal a csajokkal akik nem tetszettek kinézetre de mégis adtam egy esélyt kettönknek, mindig belémszerettek vagy komoly kapcsolatot akartak tőlem egy idő után. Azok akik nagyon tetszettek, azok meg előbb vagy utóbb megszabadultak tőlem.Ezt az egészet azzal magyarázom, hogy akik nem tetszettek azokkal tudtam hüvös maradni és nem ellágyulni, akik meg bejőttek azokkal kezdtem kedves lenni és érzelmeket mutatni.
"Én azt szeretem ha fel tudok nézni egy pasira, van büszkesége, szóval nem papucs, de kezdeményez is. és nem omlik össze ha visszautasítom."
Az ilyen nők miatt megyek falnak.Hány éves vagy? Mintha klonoztak volna, mind ugyanazt mondjátok csajok.Most ez a trend?Folyton csak ezt a papucs témát hallom mindenhol.Igenis leveri a hangulatom ha visszautasitanak, de mondjuk ez nem tudom hogy tartozik ide a kérdésemhez.
Amúgy ok, ne legyen papucs, az elején amig bele nem szeretsz de utánna mikor te is kezdesz érezni iránta, akkor meg felhányod neki, hogy miért olyan hüvös, nem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!