Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Gagyi kérdés, de hogy lépjek? Hogy szólítsam meg?
Szóval...
a szitu a következő. 20 éves vagyok, van már párkapcsolati tapasztalatom, nem arról van szó...jelenleg Spanyolországban élek, bébiszitterkedem. Egy kicsit magányos vagyok, kevés barátom van innen, bár mostanában egyre több, mert többet járok társaságba. Viszont a kisfiút heti kétszer vinni kell úszásra. Ahova visszük, az egy nagy sportközpont szerűség, és hát van ott egy rendkívül szimpatikus teniszedző meg egy úszóedző. És hát én olyan szívesen megismerkednék velük:) Ne gondoljatok rögtön párkapcsolatra, nekem barátként is jók lennének, főleg, hogy még nem is ismerem őket, két ismerőssel több lenne, ráadásul ugyanabból a faluból valók lennének, mint én, ami még könnyít a helyzeten. (korombeliek kb mindketten) A problémám nagyon tinis, de nem tudom hogyan szólítsam meg őket:):) A teniszedző mindig olyankor jön ki az öltözőből, mikor odamegyünk a 'fiammal', az úszóedző pedig mindig ott van, ő engedi be őket. Még a teniszedzővel valahogy szóba is tudnék elegyedni, mert konkrétan elmegy mellettem mindig, de az úszós az egy kis kapun belül van, és ha mondjuk valami kérdésem lenne a gyerekkel kapcsolatban, azt nem neki kellene feltennem. Szóval nem tudom hogy ügyeskedjek, milyen szöveggel, ami nem túl feltűnő, merthát a hely tele van szülőkkel, meg ugye ott van a gyerek is, de azért mégis jó lenne elindulásnak...de ismétlem nem akarok feltétlenül kapcsolatot, bár nyilván nem lenne rossz, de csak egyáltalán, ismerkedni szeretnék:) Ja, és a 'gyerekem' folyton beteg, úgyhogy kb a heti két alkalom helyett kéthetente egyszer jutunk el úszni, és érte már mindig az apja megy, tehát meglehetősen kevés esélyem van:)
Előre is köszönöm a tanácsokat!!!!:D:D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!