Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mennyi idő után mondjam meg, hogy szilikon melleim vannak? Otthagynátok ezért?
Nem szembetűnő, hogy nem igaziak, normális méretűt csináltattam ami arányos a testemmel. Még frissek és nem tudom, hogy mennyi idő után érdemes egy ilyet elmondani.
Aki otthagyna az miért nem értené meg, hogy nekem szükségem volt erre, hogy jól érezzem magam és nem divatból csináltattam meg? (10cm volt a különbség a mellcsúcs és a mell alatti méret között, vagyis 75AA.)
20/l
Szerintem nyugodtan megmondhatod neki idővel. Nem muszáj ezzel kezdeni, de néhány együttlét után jó lenne elmondani. (csak bizalmi alapon)
Semmiben nem befolyásolna. Ha úgy érzed, hogy erre volt szükséged akkor megérteném.
Amennyiben nem lesz egészségügyi gondod belőle akkor ez biztosan nem jelentene problémát.
Élvezd azokat ciciket :)
Ez az egy válaszom annyi nemtetszést váltott ki, hogy 100-ról 93 %-os lettem :)
Szerintem a témával kapcsolatosan írtam , nem trollkodtam, meg viccelődtem mint sokan mások...
Amúgy az az ember aki emiatt meghátrál, vagy elhagy nem érdemel meg téged !
Viszont tényleg jó, ha azért hamar tisztázzátok ezt a dolgot, mert egy kapcsolatnak a bizalom az alapja.
Legyen önbizalmad és ne vedd túl komolyan ezt a dolgot, szerelemben nem számít. (főleg úgy,hogy ettől még csinosabb is lettél ???)
Persze, azért is örülök neki ennyire. Először lefogytam, mert műtét után nehezebb fogyni..., aztán megcsináltattam őket. Most irtó csini vagyok. :)
Köszönöm a válaszodat utolsó, felfelé pontoztalak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!